AnalyseBitcoinCardano

Cardano (ADA) mærker stærk opadgående tendens trods volatilitet: KI-algoritme forudsiger prisstigning for ende af marts

Cardano (ADA) har haft en begivenhedsrig periode med store stigninger og fald. Selvom 2024 begyndte med et fald, har ADA oplevet to separate rallyer og korrektioner alene i januar.

I takt med den generelle stigning på kryptomarkedet på grund af spændingen omkring den kommende halvering af Bitcoin (BTC), begyndte Cardano også en stærk opadgående trend. Trods betydelige stigninger og fald det seneste år er prisen på Cardano steget med 131,69 %. Antallet af oprettede Smart Contracts er også øget markant, især i januar.

Men selv med den positive udvikling er der stadig bekymring om Cardanos tendens til store fald og korrektioner, især efter den seneste stagnationsfase.

KI-algoritme forudsiger Cardano-pris for marts

Prognosealgoritmer baseret på kunstig intelligens fra PricePredictions forventer, at Cardano sandsynligvis vil fortsætte sin stigning gennem marts måned. Forventningen er, at stigningen vil være stabil og resultere i en stigning på 6,22 % inden udgangen af marts, med en pris på $0,781823.

Algoritmerne forudsiger også, at stigningen vil fortsætte ind i april, hvor prisen forventes at stige til $0,790113.

Teknisk analyse af Cardano (ADA)

Ifølge TradingViews tekniske analyse viser resultaterne for Cardano generelt en “købs” anbefaling. Oszillatorerne er “neutrale”, de glidende gennemsnit er en “stærk køb”, og den ugentlige ydeevne placerer Cardano som en “stærk køb”.

Cardano-prisdiagram

Cardano har generelt haft en stabil stigning i 2024 og er oppe med 20,91 % siden årets begyndelse. De seneste 30 dage har også været stærke, med en stigning på op til 39,16 %. Dog har den seneste handel resulteret i en lidt langsommere vækst. På den seneste uge er ADA steget med 8,30 %, men faldt med 1,31 % inden for de seneste 24 timer til $0,72419.

Top  XRP: Den faszinerende preisdynamik, der tiltrekker sig opmærksomhed i kryptomarkedet

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button