AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereumPolkadot

Cardano (ADA) oplever en stigning på 54% i handelsvolumen – Analytikere peger på stigende salgsinteresse

Cardano Handelsvolumen Steigt um 54 Prozent

Cardano (ADA) har oplevet en bemærkelsesværdig vending og drevet sit derivat- og spotmarked til 1 milliard dollar, efter at have oplevet en imponerende stigning på 54 procent i handelsvolumen inden for 24 timer. Dette udgør 5,88% af den samlede markedsværdi på 18,109,521,029 dollar. I løbet af de seneste 24 timer er ADA-kursen steget med 4,3%, ud over en ugentlig stigning på 4%, og den står nu i 0,510835 dollar.

Stigningen i handelsvolumen har ført til en analyse af kursudviklingen i de seneste måneder. Ifølge analytikere havde ADA oplevet en kontinuerlig nedgang siden midten af december indtil den aktuelle mini-rally. I den nuværende cyklus er der ikke noget synligt støtteniveau, hvilket tyder på en nedgang til området på 0,38 dollar, hvilket ville betyde et værdifald på 22%. Interessant nok er den betydelige stigning i handelsvolumen en stor overraskelse, da de analyserede nøgletal ikke antyder en sådan bevægelse. Nogle analytikere mener, at denne bevægelse primært skyldes øget salgsaktivitet og ikke købsinteresse fra Cardano investorer og handlende.

Det er bemærkelsesværdigt, at den nuværende stigning næsten påvirker hele kryptosektoren, idet også Bitcoin oplevede en stigning på 3,6% inden for de seneste 24 timer. På samme tid har Solana i samme tidsrum vundet 5% i værdi, mens Ethereum, Dogecoin, Polkadot osv. også havde en positiv udvikling.

Analysen af Cardanos anvendelsesmuligheder viser, at projektet har flere relevante anvendelsesområder, der kan drive prisen op. Der er blevet påpeget, at Cardano har arbejdet på at genopbygge tillid ved at fremme teknologien til sikring af transaktioner. Bemærkelsesværdige bestræbelser omfatter at tilbyde finansielle tjenester til ca. 1,7 milliarder mennesker globalt, som ikke har adgang til bankforbindelse. Cardano har også forbedret transaktionskapaciteten gennem brugen af en andenlags skalering løsning kaldet Hydra.

Top  Starknet Foundation tildeler 50 millioner STRK-tokens til tidlige bidragsydere

I sin ugentlige udviklingsrapport fra 2. februar delte Cardano, at 157 projekter er blevet startet i netværket, og 1322 projekter er under opbygning. Derudover blev der registreret 83,2 millioner transaktioner i netværket. Desuden planlægger Cardanos uddannelsesteam at starte et Cardano-udviklertræningskursus i samarbejde med Africa Blockchain Center ABC.

Mithril-teamet arbejder på en ny datatypen til at certificere Cardano-transaktioner inden for netværket. De har gennemført underskriften af transaktionssættet og implementeret aggregatorruten, som er ansvarlig for at generere medlemskabsbeviser for en liste over Cardano-transaktioner. Derudover har teamet forbedret modstandsdygtigheden i beregningen af immutabelt fil-liste i en Cardano-knudedatabase. Teamet har også udvidet dækningen af end-to-end-tests i CI for at tage højde for flere versioner af Cardano-noden og forskellige hard-fork-scenarier.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Hold dig informeret med omfattende Polkadot News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button