AnalyseBitcoinCardano

Cardano (ADA) potentielle Trendumkehr: Analysten sehen Bullenmarkt voraus

Cardano (ADA) – En mulig trendvending

Markedstendenser

Cardano (ADA), den niendestørste kryptocurrency efter markeds kapitalisering, har oplevet en nedadgående trend midt i den generelle nedadgående tendens på kryptomarkedet. Den ledende kryptovaluta Bitcoin har ført pris korrektionerne for top kryptovalutaer. På trods af en næsten 20% nedgang i ADA i den seneste uge, efter at have ramt en 22-måneders højde på 0,810 dollar den 14. marts, viser der sig tegn på mulig trendomvending.

Bullish trendanalyse

En kryptoanalytiker ved navn ‘Trend Rider’ har fremhævet skiftet på ADA-markedet fra en bearish til en bullish tendens. En gennemgang af to-ugers chart viser, at de vigtige glidende gennemsnit omarrangerer sig, hvilket tyder på overgang til en bullish ramme. Analysatoren sammenligner dette mønster med en tidligere begivenhed, der var observeret lige før en betydelig opadgående tendens på ADA.

Fremtidig potentiale

Hvis historien gentager sig og afspejler bull market fra april 2021, kan ADA let overskride 1-dollar mærket. En potentiel yderligere prisstigning på 2000% kunne bringe Cardanos token til 12,6 dollar. Mens markedskorrektionen fortsætter, har Trend Rider identificeret afgørende supportlines, der skal opretholdes for at støtte den bullish struktur.

Vigtige nøgletal

Cardano har gjort betydelige fremskridt i vigtige nøgletal ifølge data fra Token Terminals. Markeds kapitalisering, handels volumen og gebyrer er steget markant, hvilket tyder på lanceringen af Cardano-blockchain-økosystemet. Den fuldt ud fortyndede markedsværdi af Cardano er cirka 29,80 milliarder dollars, mens den cirkulerende markedsværdi er omkring 23,35 milliarder dollars.

Aktuel handelssituatioen

I de sidste 30 dage har Cardano oplevet en markant stigning i handelsvolumen på 117,5%. Gebyrer genereret i Cardano-netværket er også steget med 36,5%. Den øgede brug af Cardano-netværket til forskellige transaktioner og applikationer afspejles i disse tal. På nuværende tidspunkt handles ADA til 0,603 dollar, hvilket svarer til en nedgang på 2,6% i de sidste 24 timer. Tiden vil vise, om den positive tendens vil fortsætte, og ADA vil genvinde 1-dollar mærket. Investeringsmuligheder i kryptovalutaer indebærer risici, så det anbefales at foretage ens egne undersøgelser inden man træffer investeringsbeslutninger.

Top  Cathie Wood von Ark Invest unterstützt Trump bei der Wahl und verweist auf starke Wirtschaftspolitik: Was bedeutet das für die Zukunft?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button