AltcoinsBitcoinCardano

Cardano (ADA) står over for nedgang i stemningen men ser optimistiskt ud med kommende netværksopgraderinger

Cardano (ADA) er steget over $0,50 takket være den pludselige stigning i Bitcoin (BTC) -prisen sidste fredag og mandag. Dette skete på trods af den sløje netværksaktivitet for altcoinet. Men der er håb for fremtiden, da der er en række opgraderinger på vej.

Einbruch der Stimmung gegenüber Cardano

Ifølge AMB Crypto er stemningen omkring Cardano kølnet lidt af i den seneste tid. Selv den positive genopretning af tokenet i de seneste dage har ikke kunnet bryde dens træge holdning på markedet.

Aktuelt er de daglige aktive adresser i netværket faldet med over 20.000 fra 57.000 til 37.000 i de seneste dage. Samtidig faldt transaktionsaktiviteten med 14.000 fra 79.000 til 65.000. Kilden frygter, at fortsættelse af denne trend kunne påvirke Cardanos økosystems sundhed i fremtiden.

Netzwerk-Upgrades kommen bald

Det ser nu ud til, at ADA, ligesom andre altcoins, kun rider på bølgen af BTC. Hvis der ikke sker noget væsentligt i netværket, kan det bevæge sig mod en uholdbar vej.

Til vores held forventes der to vigtige begivenheder inden for Cardano – Chang-Hardfork og Plutus V3. Begge forventes at forbedre netværkets decentrale applikationer (dApps) og interoperabilitet. Plutus V3 anses for at være afgørende for at vinde brugernes og udviklernes tillid til Cardano, da det væsentligt bidrager til netværkets infrastrukturudvikling.

Ifølge Cardano Spot forventes Chang-Hardforken at begynde i slutningen af første kvartal eller begyndelsen af andet kvartal i år. Dens primære mål er at fremme netværkets decentrale forvaltning gennem stakeholders deltagelse. Den vil være en katalysator for Voltaire-æraen, der betragtes som afgørende for netværkets selvopretholdelse.

Top  Bitcoin Spot ETF: Dieses Mal ist es anders!

I mellemtiden vil Plutus V3 fremme smart kontrakt-evner, udvikling og interoperabilitet for Cardano. Cardano-grundlægger Charles Hoskinson betegner det som en “massiv opgradering” for netværket.

Cardano (ADA) Jetzt

På nuværende tidspunkt, kl. 8:45 UTC, ligger Cardanos token let 1% under det højeste niveau på $0,56 i 24-timers diagrammet og er dermed faldet med 1%. Handelsvolumen faldt også med 16%, hvor ADA til en værdi af $424,52 millioner blev flyttet mellem tegnebøger og børser.

Cardanos nuværende værdiansættelse er stadig 82% under sit all-time high (ATH) på $3,10 i september 2021, men et udviklende mønster kunne være nøglen til at genopstå over disse tal. Ifølge analytikere afspejler ADA’s nuværende kursudvikling udviklingen mellem 2018 og 2020, før den steg til ATH. Denne gang tror de dog fast på, at toppen kunne nås på $7.

Artiklen er baseret på kilder fra AMB Crypto, Cardano Spot og analytikere.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button