AnalyseBitcoinCardano

Cardano (ADA) stiger til nye højder, men kan en truende nedgang true den positive udvikling?

Cardano (ADA) opnår priseniveau på over $0,3

Cardano (ADA) har tiltrukket opmærksomhed fra krypto-investorer, da prisen er steget over $0,3. Dette prisniveau har været svært at opnå i lang tid, men endelig er køberne lykkedes. Dog kan Cardanos opsving være truet på grund af en potentiel nedgang. En krypto-analytiker mener dog, at ADA i de seneste dage muligvis har fulgt Solanas kurs.

Bullisk konsolidering fører Cardano opad

I en TradingView-post delte krypto-analytikeren Alan Santana sine forventninger til Cardano-prisen. Han bemærkede, at ADA i den foregående uge viste en bullisk konsolidering, hvilket utvivlsomt har bidraget til prisstigningen. Til sidst brød prisen igennem og Cardano steg imod modstanden på $0,3 og overvandt den til sidst. Men i sammenligning med Solanas 80% stigning er denne succes beskeden.

ADA fortsætter den bulliske konsolidering

Analysen viste, at ADA, i modsætning til forventningerne, ikke trak sig tilbage, men fortsatte den bulliske konsolidering opad. Som det er tilfældet ved enhver konsolidering, hjalp dette Cardano med at opbygge styrke og dynamik, der kunne lede til yderligere prisstigning. ADA nåede til sidst $0,3 og steg til $0,31. Analysen påpegede, at de større altcoins vil følge ethvert tilbageslag, som Bitcoin måtte opleve.

ADA på vej mod et nyt årligt højdepunkt?

For Cardano kan dette betyde, at det er på vej mod et nyt årligt højdepunkt som Solana. Cardano har de seneste dage handlet uafhængigt af Bitcoin, mens Bitcoin er faldet med 1,94%, steg Cardano med 5%. Hvis denne opadgående bevægelse fortsætter, kan ADA fuldstændigt frigøre sig fra Bitcoin-tendensen og danne sin egen trend. Analysen forudsagde en stigning til $0,35.

Top  Peaq investerer i DePIN Fund III til støtte for DePIN-projektets vækst

Øget aktivitet blandt hvaler og adresser

En yderligere driver for Cardanos stigning kan være den øgede aktivitet blandt hvaler og adresser. On-Chain aktiviteten nåede et nyt tre-måneders højdepunkt, og prisen steg med 36% inden for to uger. Hvis denne tendens fortsætter, kan prisen blive yderligere forøget.

Forventet afkast og fortsat momentum

Det skal dog bemærkes, at der kan forventes fortjenesteoptagelse på grund af den kraftige prisstigning. Dette kan medføre en midlertidig tilbagegang. Så længe efterspørgslen forbliver høj, vil det dog blot være et midlertidigt tilbageslag.

Konklusion: Cardano er igen i fremgang

Generelt ser det ud til, at Cardano er tilbage på sporet, og investorerne bliver igen opmærksomme på projektet. Med en mulig gennembrud og et nyt årligt højdepunkt i sigte kan ADA fortsætte med at stige i de kommende uger. Det er dog stadig uvist, hvordan markedet vil udvikle sig, men tegnene er positive for Cardano.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button