AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Cardano (ADA) Suffers 7.5% Dump Amid Broader Crypto Sell-Off

Cardano (ADA) tabte 7,5% på onsdag. Selvom ADA/USD ved en lejlighed nåede lige over $0,50 og handlede så meget som 16% lavere på dagen. ADA’s nedtur kommer i kølvandet på et bredt salg af krypto, udløst af frygt om, at det amerikanske SEC nægter at godkende spot Bitcoin ETF’er i den meget nære fremtid. De seneste svage amerikanske ISM Manufacturing PMI-tal for december og frigivelsen af referaterne fra Feds møde i december havde ingen varig indvirkning på krypto-markedet eller ADA.

ADA’s skæbne blev sandsynligvis forværret af faktummet om, at onsdagens prisfald så krypto-valutaen bryde under en vigtig kortvarig opadgående trend, der havde støttet kursbevægelsen siden midten af december. Hvis ADA går videre med at møde modstand ved denne tidligere opadgående trend, kunne dette bekræfte, at krypto-valutaen er gået ind i en kortvarig nedadgående trend.

På den anden side, det kraftige bounce fra dens 50DMA onsdag er et bullish tegn, der overskygger det kortsigtede billede. På længere sigt forbliver prisforudsigelser sandsynligvis positive. De fleste analytikere fortsætter med at mene, at det kun er et spørgsmål om hvornår, ikke om, spot Bitcoin ETF’er bliver godkendt. ADA er stadig sandsynligvis at komme sig over $1,0 i år.

Investorer, der leder efter en bedre sandsynlighed for kortsigtede gevinster, bør overveje alternative højrisiko, højafkast-investeringsstrategier og deltage i kryptopresales. Her køber investorerne token fra opstartskrypto-projekter for at hjælpe med at finansiere deres udvikling. Disse tokens sælges næsten altid billigt, og der er en lang historie med presales, der leverer enorme eksponentielle gevinster til tidlige investorer. Mange af disse projekter har fantastiske teams bag sig og en stor vision for at levere en revolutionerende kryptoapplikation/-platform.

Top  Kraken forsikrer brugere om, at de ikke har planer om at fjerne Tether stablecoin USDT fra Europa

År 2024 kan fortsat forventes at have positive stemning. Dyk tilbage til $0,50 kunne fortsat betragtes som gode købsmuligheder for faldet, med den fortsatte forventning om, at ADA vil komme sig over $1,0 i år.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button