AltcoinsBitcoinCardanoDeFiEthereumRipple

Cardano-Gründer Hoskinson: „Cardano hat das Potenzial, Bitcoin abzulösen“

Charles Hoskinson, medstifter af Ethereum og skaberen af Cardano, har fremsat en dristig spådom om, at Cardano har potentialet til at afløse Bitcoin som verdens vigtigste kryptovaluta på mellemlang og lang sigt.

Hoskinson’s Prognose

I et interview har Charles Hoskinson argumenteret for, at Bitcoin står over for problemer, der ligner dem, som tidligere succesfulde virksomheder som Yahoo, BlackBerry og MySpace har oplevet. Ifølge Hoskinson er det ikke nok at være “stor og succesfuld” på lang sigt – kryptovalutaer skal tilbyde mere end blot grundlæggende funktionalitet. Han hævder, at Cardano har et voksende økosystem med DApps, som gør det i stand til at nå milliarder af mennesker og tiltrække billioner af dollars i kapital.

Markedssituationen

Det er dog værd at bemærke, at Bitcoin i øjeblikket har en markedskapitalisering på næsten 1,3 billioner dollars og udgør omkring halvdelen af den samlede kryptomarkedsværdi. Samtidig ligger Cardano langt bag med en markedskapitalisering på omkring 13 milliarder dollars, hvilket ikke engang placerer det blandt de 10 vigtigste kryptovalutaer. Selvom Hoskinsons mål for Cardano inden for områder som decentraliserede finanser (DeFi) og NFT’er endnu ikke er nået, forsvarer han stadig sin prognose og afviser kritik ved at hævde, at modstanderne kun argumenterer ud fra personlige holdninger.

Konklusion

Hoskinson har tidligere angrebet andre kryptovalutaer som Ripple og Ethereum og hævder, at ingen kan måle sig med Cardano. Dog viser ADA’s prisgraf, at kryptovalutaen har mistet næsten 90% af sin værdi siden sit højdepunkt i 2021. Selvom Hoskinson deler tanken om, at blockchain-løsninger bør være mere end blot en form for valuta eller investering, risikerer han at love mere, end markedet kan levere.

Top  Michael Saylor forudser at Bitcoin kan ramme $13 millioner inden 2045, hvilket skaber optimisme hos investorerne og potentielt driver betydelig markedsmæssig interesse.

I sidste ende synes Hoskinsons spådom om Cardano som erstatning for Bitcoin at være for ambitiøs og risikabel. Mens Cardano har visse styrker, skal det stadig vise sin levedygtighed på det konkurrenceprægede kryptomarked.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button