AnalyseBitcoinCardano

Cardano Kursanalyse: Wird ADA an der signifikanten Fib Unterstützung abprallen oder weiter fallen?

Cardano Kursen på Fib støtte: Vil ADA Prisen fortsætte med at falde?

Når Cardano bryder denne støtte, kan prisen på ADA falde yderligere. Men der er også en chance for, at ADA-kursen nu vil stige bullisk.

Cardano Kurs afvist ved Golden Ratio Widerstand

Cardano blev afvist ved den 0,6 USD Golden Ratio Widerstand efter at have haft en bullisk afvisning ved 0,5 USD støtten. Nu er ADA-kursen tilbage ved 0,382 Fib støtten.

Hvis Cardano bryder denne støtte, kan kursen falde yderligere med 24 % for at nå den næste støtte på 0,4 USD.

Tegn på både bullish og bearish momentum

Selvom der stadig er et Golden Crossover, som bekræfter en bullish trend på kort til mellemlang sigt, viser MACD-linjerne bearish krydsninger, og RSI bevæger sig mod overkøbte områder.

Death Cross i 4H-Chartet

I 4-timers chartet har EMAs dannet et Death Cross, hvilket bekræfter en kortvarig bearish trend. MACD-linjerne krydser også bearish.

Udsigter for Cardano i ugentlige og månedlige diagrammer

I det ugentlige diagram tyder MACD og RSI på, at ADA-prisen kan fortsætte sin nedadgående bevægelse. I det månedlige diagram signalerer MACD en fortsat bullish trend, men RSI viser neutrale signaler.

Cardano’s kurs mod Bitcoin

Mod Bitcoin er Cardano blevet afvist ved 0,382 Fib modstandsniveau og kan muligvis vende tilbage til Golden Ratio support. Der er tegn på bearish momentum mod BTC, da EMAs har dannet et Death Cross.

Top  Bitcoin styrtdykker under 55.000 USD: Analyse af makroøkonomisk usikkerhed og geopolitiske spændinger

Samlet set står Cardano over for udfordringer, men de langsigtede udsigter for ADA-kursen forbliver relativt bullish, hvis den er i stand til at afværge nedturen ved den vigtige støtte på 0,4 USD.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button