AnalyseBitcoinCardano

Cardano Kursanalyse: Wird der Ausbruch bullisch oder bärisch sein?

Cardano er i øjeblikket ved en vigtig støttezone, mens den danner et symmetrisk trekantmønster. Det er dog uklart om der vil være et buller eller bærerfordel i vente.

I det daglige diagram har ADA-kursen dannet et dødens kors, hvilket bekræfter en bærer-tendens på kort til mellemfristet basis. MACD-histogrammet har også vist en nedadgående bevægelse i de seneste dage. Derfor er det muligt, at MACD-linjerne snart vil krydse nedad. RSI bevæger sig stadig i neutral zone og giver ingen klare signaler.

Det bemærkes, at ADA-kursen stadig ligger ved den vigtige Golden Ratio-support på omkring 0,43 USD og danner et symmetrisk trekantmønster. Udgangen af dette neutrale kursmønster kan være enten bærer eller bulle. En bulleudgang ville opleve 50-dages og 200-dages EMAs som betydelige modstandsniveauer, omkring 0,5 USD.

I tilfælde af en bærucs udbrud venter betydelige støtteniveauer mellem ca. 0,34 USD og 0,356 USD. Billedet er lignende i 4-timersdiagrammet med dannelse af et dødens kors, hvilket yderligere bekræfter den kortsigtede bærer-tendens. Både en buller og bærerfordel er mulig.

I det ugentlige diagram er MACD-histogrammet fortsat nedadgående, og MACD-linjerne er også bærer. Selvom RSI er i neutral zone, indikerer EMAs muligheden for dannelse af et dødens kors, hvis støtteniveauet på ca. 0,43 USD brydes bærer.

I 4-timersdiagrammet er der også bærer-signaler, da det samlede fald i Cardano-kursen har været over 50% i de seneste to måneder. Der er dog stadig en horisontal støtte på ca. 0,4 USD, før støtteniveauet på ca. 0,34 USD og 0,356 USD testes. En bullish bevægelse ville kræve en breakout over Golden Ratio-niveauet på ca. 0,66 USD.

Når det kommer til Cardanos præstation mod Bitcoin, er en nedadgående tendens fortsat med et potentielt fald mod næste betydelige støtteniveauer mellem ca. 0,000004 BTC og 0,000005 BTC. MACD-linjerne er bærer og RSI viser neutralitet.

Top  Litecoin Kursanalyse: Widerstand bei 79,5 USD – Schaffen die Bullen den Durchbruch?

I alt viser både tekniske indikatorer og prisaktionen for Cardano en stor usikkerhed med mulighed for både op- og nedadgående bevægelser. Investorer bør være opmærksomme på udbrudsmønstre og vigtige støtte- og modstandsniveauer for at træffe velinformerede beslutninger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button