AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Cboe lukker ned for spot-crypto handel og flytter til fremtiden

Cboe lukker næste kvartal sin spot crypto trading platform og flytter cash-settled crypto futures til Cboe Futures Exchange inden 2025. Dette skridt vil samtidig betyde en strømlining af virksomhedens digitale aktiviteter, da digitale aktivderivater integreres i dens bredere Global Derivatives and Clearing forretning. Disse ændringer er en del af en strategisk evaluering, der tager højde for den regulatoriske usikkerhed på det digitale aktivmarked.

John Palmer, der i øjeblikket er præsident for Cboe Digital, vil fremover lede virksomhedens amerikanske derivatmarked og referere til Cathy Clay, der er executive vice president og leder for globale derivater.

Cboe har besluttet at bevare sin digitale aktiv-clearingenhed, Cboe Clear Digital. Denne enhed vil blive integreret med virksomhedens europæiske clearinghus, som vil fortsætte med at klare Bitcoin og Ether futures.

Ved at lukke spotmarkedet forventes det, at Cboe vil opnå besparelser på omkostninger på mellem $2-4 millioner i år. Disse besparelser forventes at stige til $11-15 millioner i fremtiden.

Ved at fokusere mere på digitale aktivderivater på Cboe Futures Exchange får virksomheden omfattende støtte fra Cboe Global Derivatives forretningsområde. Dette inkluderer salg af globale derivater, produktudvikling, markedsstruktur og investoruddannelse.

CEO for Cboe Global Markets, Fred Tomczyk, udtalte: “Ved at fokusere vores digitale aktivforretning kan vi finpudse vores strategi og maksimere mulighederne ved at udnytte vores kernekompetencer inden for derivater, teknologiekspertise og produktinnovation.” Tomczyk har tidligere antydet, at virksomheden overvejer at udvide til nye markeder ud over dens nuværende tilstedeværelse i USA, Japan, Europa, Canada og Australien.

Cboe Digital gjorde for mindre end et år siden sin entré med lanceringen af margin futures for Bitcoin og Ether. Med opbakning fra branchefolk sigtede det mod at være et one-stop-shop for crypto trading, der tilbød både spot- og hævede derivater på en enkelt platform. Dette fokus på en integreret oplevelse hjalp med at styrke Cboe Digital som en betydelig aktør på det regulerede amerikanske crypto-børs.

Top  Solana Ecosystem Oplever en Stigning i Aktive Udviklere - Men Hvordan Står Det til?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button