AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Celsius Network afslører planer om at frigive Ethereum beholdninger som led i en omstruktureringsproces

Cryptocurrency-långiveren Celsius Network har nu afsløret planer om at unstake sin beholdning af Ethereum (ETH) som en del af dets bestræbelser på at fordele aktiver til kreditorer.

Ifølge en nylig meddelelse fra Celsius Network agter virksomheden at gennemføre en “betydelig” unstaking-hændelse inden for de næste par dage. Dette indebærer, at Celsius unstaker sin eksisterende ETH-beholdning for at imødegå visse omkostninger, der er pådraget i omstruktureringsprocessen.

Tilbage i juli 2022 stod Celsius Network over for en likviditetskrise som følge af tilbagegangen på kryptomarkedet, hvilket førte til en indefrysning af udbetalinger. Som følge heraf indgav virksomheden en konkursbeskyttelse efter kapitel 11 i det amerikanske konkursret i retten for det sydlige distrikt i New York.

Siden da har Celsius arbejdet hen imod en afviklingsplan, der giver kvalificerede brugere mulighed for at hæve 72,5% af deres kryptoaktiver indtil den 28. februar. Dokumenter fra retten i september afslørede, at ca. 58.300 brugere havde en samlet kryptoaktive beholdning på 210 millioner dollar.

Samtidig skal Alex Mashinsky, grundlæggeren og tidligere administrerende direktør for Celsius Network, som i øjeblikket er på fri fod efter at have været anholdt i forbindelse med svindelanklager, stilles for en juryretssag den 17. september.

Celsius har fået tilladelse fra dommer Martin Glenn til at gennemføre en alternativ plan, der involverer etableringen af et offentligt selskab dedikeret udelukkende til Bitcoin-minedrift. Ifølge den nye ordning vil kreditorerne modtage en del af deres inddrivelse gennem aktier i det kommende Bitcoin-mineselskab.

Den nye enhed, kendt som MiningCo, vil blive drevet af Hut 8 under en fireårig kontrakt om minedriftsledelse. Aftalen omfatter tilsyn med fem minedriftssteder i Texas med en samlet beregningskapacitet på ca. 12 EH/s og over 300 MW strøm.

Top  Deutsche Investoren aufgepasst: Bitbot-Presale bietet bis zu 100-faches Wachstumspotenzial

I en retsdokument fremsat i november skitserede Celsius sine hensigter om at genstarte under et midlertidigt navn, “NewCo,” indtil et permanent navn er valgt. Det revitaliserede selskab vil fokusere på staking og minedriftsaktiviteter og forventes at have en balancetilstand på 1,25 milliarder dollars med 450 millioner dollars i likvide kryptoaktiver ifølge retsdokumenter.

Virksomheden forventer at generere årlige indtægter på “10 til 20 millioner dollars” ved at stakke krypto på Ethereum-netværket.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button