AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Celsius Network reejer $125 million til kreditorerne fra Ether-transaktioner

Celsius udfører betydelige Ether-transaktioner

Embattled crypto-udlåner Celsius har overført mere end 125 millioner dollars værd af Ether til forskellige cryptocurrency-udvekslinger som en del af sin plan om at initiere tilbagebetalinger til sine kreditorer.

Ifølge data kilder fra Arkham Intelligence blev 95,5 millioner dollars Ether overført til Coinbase, mens 29,7 millioner landede hos FalconX mellem den 8. og 12. januar.

Selv med disse betydelige overførsler, opretholder Celsius stadig en betydelig beholdning på over 550.000 ETH på sin balance, hvilket svarer til en imponerende 1,36 milliarder dollars på det tidspunkt, denne rapport blev lavet.

Reduktionen af ​​dens Ethereum-beholdninger følger firmaets beslutning om at udstede en enorm mængde på 206.300 ETH til en værdi af 407 millioner dollars. På det tidspunkt præciserede udlåneren, at disse nyfrigjorte Ether-aktiver ville blive brugt til at dække udgifter, der opstod under dets igangværende omstruktureringsproces, og til at forberede sig på kreditorer tilbagebetalinger.

Celsius har tidligere forpligtet sig til at uddele Bitcoin og Ethereum til sine kreditorer som en del af sin genopretningsplan. Imidlertid har det endnu ikke specificeret en konkret dato for, hvornår kreditorerne kan forvente at modtage disse midler. I mere end 18 måneder har Celsius’s kreditorer tålmodigt ventet på frigivelsen af ​​deres midler, som har været bundet til platformen siden firmaets første erklæring om konkurs i juli 2022.

FTX og Alameda Research Starter Crypto-transfers

Celsius er ikke den eneste pressede cryptocurrency-virksomhed, der foretager betydelige bevægelser i forhold til sine digitale aktiver. Den 14. januar udførte den konkursramte krypto-børs FTX og dens defekte handelsarm, Alameda Research, deres egne overførsler og sendte 28 millioner dollars værd af cryptocurrency til forskellige børser. Disse overførsler inkluderede 18,7 millioner dollars i Wrapped Bitcoin, 8 millioner dollars i Ethereum og 1 million dollars i Pendle (PENDLE) -symboler til Coinbase og Binance.

Top  Schweiziske byer er klar til at acceptere betaling af skatter i kryptovaluta

Disse træk fra FTX og Alameda Research er en del af deres bestræbelser på at sikre midler til kreditorbetaling. Administratorer, der overvåger FTX’s konkursproces, har succesfuldt indvundet cirka 7 milliarder dollars i aktiver, med en betydelig del af 3,4 milliarder dollars i cryptocurrency.

Celsius Skifter Fokus til Crypto Mining

Sidste måned gav dommer Martin Glenn Celsius tilladelse til at fortsætte med en anden alternativ, der tidligere blev godkendt af Celsius’ kreditorer, som indebærer oprettelsen af et offentligt selskab dedikeret udelukkende til Bitcoin-minedrift.

Ifølge den nye ordning vil kreditorer modtage en del af deres opsving gennem aktier i det kommende Bitcoin-minesor. Dette tillader kreditorerne at drage fordel af minedriftens succes og vækst. Desuden låser denne plan 225 millioner dollars i kryptoaktiver op, der oprindeligt var tiltænkt finansiering af nye ventures, men blev afvist af Securities and Exchange Commission (SEC).

Den nydannede enhed, kendt som MiningCo, vil blive drevet af Hut 8 under en fireårig minedriftsforvaltningskontrakt. Denne aftale indebærer tilsyn med fem minedriftssteder i Texas, som samlet besidder en beregningskapacitet på cirka 12 EH/s (svarende til 122.000 minearbejdere) og over 300 MW strøm.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button