BitcoinFinanzen

CFTC-Unterausschuss empfiehlt Verwendung von DLT-basierten Sicherheiten im Handel: Breitere Akzeptanz digitaler Vermögenswerte in Sicht

I en nylig udvikling på markedet for digitale aktiver overvejer den amerikanske Commodity Futures Trading Commission (CFTC) angiveligt en forslag om at tillade brugen af sikkerheder baseret på Digital Ledger Technology (DLT) i råvare- og derivathandel.

En skridt mod bredere accept

Hvis forslaget godkendes af hovedudvalget, kunne det føre til en paradigmeskift i forvaltningen af handelssikkerheder. Brugen af DLT-baserede sikkerheder ville tillade handlende at gennemføre transaktioner med digitale aktiver med samme hastighed og effektivitet, som digitale ledger- og blockchain teknologier tilbyder.

Denne ændring ville give mæglere mulighed for at acceptere tokeniserede aktiver som BlackRock’s USD Institutional Digital Liquidity Fund (BUIDL) token via indbyggede systemer. Mens brugen af blockchain-baserede aktiver som sikkerhed allerede vinder terræn hos store finansinstitutter som BlackRock og JP Morgan, vil en eventuel godkendelse af CFTC kunne katalysere en bredere accept i hele branchen.

Usikkerhed forude

Trods den positive dynamik omkring forslaget er der stadig flere skridt, der skal tages, før det kan officielt indgives til godkendelse af CFTC. Hovedudvalget skal først gennemse og godkende underudvalgets anbefaling, og der er ingen garanti for, at CFTC vil godkende forslaget i dets nuværende form.

Der kan opstå regulatoriske bekymringer vedrørende, hvilke institutioner og blockchains der må deltage, hvilket potentielt kunne føre til begrænsninger, der kan begrænse omfanget af initiativet.

Desuden kan det bredere kontekst af digitale aktiver i traditionel finans ikke ignoreres. Nylige trends, såsom stærke tilførsler i Spot-Bitcoin-ETF’er, tyder på en voksende accept og interesse for digitale aktiver blandt institutionelle investorer.

Dette stigende interesse kunne påvirke CFTC’s beslutningsproces, da de overvejer konsekvenserne af at tillade digitale aktiver som sikkerheder.

Top  MiCA: Europas Kryptomarkt står overfor store ændringer fra juli 2024

I løbet af denne udvikling vil interessenter nøje overvåge udviklingen i reguleringen og eventuelt bane vejen for en mere integreret fremtid for digitale aktiver i råvare- og derivathandel.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button