AnalyseBitcoinChainlink

Chainlink: En stigning på 30 % og tekniske analyser antyder mulighed for yderligere vækst

Chainlink på Stigende Med en Stigning på 30%

Chainlink: En Stigning på 30%

Chainlink, det førende Oracle-netværk på blockchain, har oplevet en stigning på 30 % i løbet af den seneste uge, hvilket har overgået det bredere marked. Denne stigning har bragt prisen på LINK op på 17,82 dollars og har cementeret dens dominans blandt altcoins, mens bullerne har det eftertragtede mål på 20 dollars i sigtekornet.

Aktivitetsstigning og Wallet Liquidations

Analytikere peger på flere faktorer, der driver denne rally. Santiment, en on-chain dataleverandør, har rapporteret om en stigning i aktiviteterne i tidligere inaktive wallets, hvilket tyder på en genopblussen af investorinteresse. Dette afspejles i metrikken “Verbrauchsalter”, som måler antallet af dage, mønter har været inaktive, før de blev flyttet. For Chainlink nåede denne parameter en stigning på 5,38 milliarder – det højeste nogensinde registrerede værdi.

Data fra Santiment antyder også mindre likvidegørelser af nogle wallets, et fænomen der ofte er forbundet med frygt eller usikkerhed. Mens disse likvidegørelser kunne udløse kortvarig volatilitet, kunne de også være købsmuligheder for erfarne investorer. Derudover tyder rapporter på, at hvalerne øger deres beholdninger af LINK, hvilket yderligere opvarmer den optimistiske stemning.

Bullish Teknisk Analyse

Den tekniske analyse maler også et bullish billede. Krypto-analytikeren Michael van de Poppe identificerede et “higher low” for handelsparet LINK/BTC, hvilket han ser som et bullish signal. Han forudsiger et muligt gennembrud, hvor LINK i den nærme fremtid vil nå op på 25-30 dollars, drevet af en bredere rally i altcoin-markedet.

Top  Bitcoin-Bullen er bekymrede på kort sigt som bekymrende signaler opstår

Neutral Markedsstemning

“Fear & Greed Index” for LINK er i øjeblikket på 40, hvilket tyder på en neutral markedsstemning. Dette numeriske vurdering afspejler en balance mellem frygt og grådighed blandt investorer og handlende i forbindelse med Chainlinks præstation.

Konklusion

Artiklen tjener udelukkende uddannelsesmæssige formål og udtrykker ikke NewsBTC’s holdning til, om investeringer skal købes, sælges eller beholdes. Investeringer indebærer risici, og vi anbefaler, at du foretager din egen research, før du træffer investeringsbeslutninger. Brug af de oplysninger, der leveres på denne hjemmeside, sker udelukkende på egen risiko.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Find Chainlink News og opdateringer her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button