AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Chicago baseret handelsfirma Jump Trading har frakoblet Wormhole, sin cross-chain-protokol.

Chicago-baseret handelsfirma Jump Trading adskiller sig fra Wormhole

Bloomberg rapporterede fredag, at Wormhole vil blive drevet som en uafhængig enhed af erfarne Wormhole-ansatte.

Citerende personer med kendskab til sagen, rapporterede Bloomberg, at førende Wormhole-medarbejdere, herunder administrerende direktør Saeed Badreg og COO Anthony Ramirez, nylig har overtaget ledelsen af Wormhole som et uafhængigt selskab.

Wormhole, der tidligere var en del af Jump Crypto, Jump Tradings digitale aktivdivision, har oplevet en indsnævring i løbet af året, da det store selskab har nedskaleret sin involvering på grund af bekymringer om krypto-markedernes uforudsigelighed.

I august afbrød Jump sin langsigtede partnerskab med Robinhood, efter at handelsappen oplevede et fald på 43% i krypto-handelsvolumen om foråret.

Efter adskillelsen har arbejdsstyrken hos Jump Crypto oplevet en reduktion på cirka 50%, ned fra sit højdepunkt på omkring 150 medarbejdere i 2022, ifølge kilder tæt på sagen. Det præcise antal medarbejdere, der forlod Jump som en del af ændringen, forbliver uklart.

I 2021 erhvervede Jump Certus One, en kryptovirksomhed, og integrerede holdet, der var ansvarligt for udvikling af Wormhole. Wormhole, kategoriseret som en krypto-“bro”, fungerer som software, der forbinder forskellige blockchains, såsom Ethereum og det Jump-støttede Solana, hvilket muliggør strømlinede transaktioner.

Imidlertid udnyttede cyberangribere i februar 2022 sikkerhedssårbarheder i Wormholes software og stjal kryptovalutaer til en værdi af ca. $320 millioner. Dette incident var en del af en række betydelige angreb på krypto-broer i de tidlige måneder af 2022, hvoraf nogle blev tilskrevet den nordkoreanske gruppe Lazarus Group.

På trods af Jumps indgriben for at inddrive de tabte midler inden for en dag står hacket stadig som den næststørste udnyttelse i DeFis historie.

Top  Regulatoriske udfordringer for Ethereum-ETF'en: SEC's tavshed skaber tvivl og usikkerhed

Bloomberg’s kilder understregede også, at Jump nøje overvåger SEC’s beslutning om godkendelse af børshandlede fonde direkte investeret i Bitcoin. Hvis SEC godkender en Bitcoin ETF, kan Jump overveje at genoplive sin kryptobusiness.

Tidligere i år forlod ni medarbejdere fra Jump Crypto, der var involveret i Pyth Network – en finansiel datatjeneste baseret på blockchain-teknologi – for at etablere projektet som en uafhængig enhed, hvilket spejler den proces, der udfolder sig med Wormhole.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button