AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereumLitecoin

Coinbase Commerce Removes Support for Native Bitcoin Transactions – The Impact on Merchants and the Crypto Community

Coinbase Commerce Fjerner Understøttelse af Native Bitcoin Betaling for Købmænd

Coinbase har fjernet understøttelse for native Bitcoin (BTC) og andre UTXO (Unspent Transaction Output) mønter på sin betalingsplatform for købmænd, Coinbase Commerce.

I en nylig post på X, udtalte Lauren Dowling, virksomhedens produkthoved, at fjernelsen af native Bitcoin og UTXO-understøttelse blev drevet af udfordringer i forbindelse med at levere de seneste opdateringer på Coinbase Commerces EVM (Ethereum Virtual Machine) betalingsprotokol for Bitcoin.

Coinbase Commerce Tilføjer Understøttelse af Nye Aktiver

Det nye Commerce produkt fokuserer på at håndhæve betalingsdetaljer on-chain og understøtter et bredt udvalg af aktiver, herunder native og ERC-20 tokens. Det konverterer også automatisk betalinger til USDC (USD Coin) on-chain til en garanteret kurs for købmænd.

Dog stod det klart, at det at tilbyde de samme muligheder på Bitcoin blockchainen uden smart contracts og stablecoins udgjorde betydelige udfordringer, hvilket førte til fjernelsen af native Bitcoin og UTXO-understøttelse, udtalte Dowling.

Selvom Coinbase Commerce ikke længere vil understøtte Bitcoin-transaktioner direkte for købmænd, præciserede administrerende direktør Brian Armstrong, at kunder med Coinbase-konti stadig kan bruge Bitcoin som betalingsmulighed.

Han nævnte også, at Coinbase arbejder på at integrere Lightning Network, en layer-to scaling-løsning til Bitcoin, på deres platform. Denne integration kan potentielt åbne muligheder for Lightning Network-baserede handelsbetalinger i fremtiden.

Crypto-betalinger Vil Flytte til L2s: Armstrong

Armstrong fremhævede yderligere, at den overordnede accept af crypto-betalinger afhænger af at flytte væk fra layer-one løsninger (basen på blockchain) for at reducere transaktionsgebyrer og bekræftelsestider.

“Vi håber, at der er muligheder for at lave handelsbetalinger med Lightning i fremtiden,” kommenterede Armstrong.

Top  GroupFi revolutionerer sociale interaktioner i Web3 ved hjælp af token og NFTs - udfordrer giganten Facebook i milliard-dollar social media markedet

Lightning Network er en betalingsprotokol designet til at lette transaktioner på Bitcoin blockchainen. Bitcoin-transaktioner har kørt på protokollen siden 2017.

Model UTXO, brugt af Bitcoin og dens forks som Dogecoin, Litecoin, Dash og Bitcoin Cash, er designet til transparens og sikkerhed. Derimod bruger Ethereum en konto-model, der minder mere om traditionelle bankkonti, og tilbyder større fleksibilitet.

Coinbases beslutning om at fjerne understøttelse af native Bitcoin har udløst kritik i community’et, idet nogle brugere udtrykker bekymring over indvirkningen på Bitcoin-accepten. Kritikere hævder, at at antage, at enhver kunde har en Coinbase-konto eller er baseret i USA, hvor Coinbase opererer, kan begrænse bredere accept.

Den nye udvikling kommer kort tid efter, at Coinbase meddelte sin kvartalsrapport, der viste en 64% stigning i transaktionsindtægterne til at tjene $529.3 millioner i Q4 2023.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Få rettidige Litecoin News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button