AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Coinbase lancerer spot trading for ikke-amerikanske investorer på international børs

Coinbase Lancerer Spot Trading for Ikke-US Investorer

Coinbase har annonceret lanceringen af spot trading for ikke-US-investorer på sin internationale børs, hvilket markerer den seneste fase af virksomhedens globale ekspansion.

Starten på noget nyt

Fra torsdag den 14. december vil ikke-US institutionelle kunder kunne handle Bitcoin og Ether mod USDC-stablecoin.

Detailinvestorer vil få muligheden for at deltage i spot trading på et senere tidspunkt, idet Coinbases primære mål er “at opbygge likviditet og skabe en robust platform.”

Derudover har virksomheden annonceret, at de vil tilføje yderligere aktiver og funktioner til børsen, “der vil muliggøre nye handelsstrategier og forbedre kapitaleffektiviteten.”

Regulatoriske tilbageslag og udfordringer

Coinbases meddelelse kommer midt i en række regulatoriske drøftelser og håndhævelsesaktioner omkring kryptoindustrien, herunder en retssag fra juni fra den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) mod kryptovalutabørsen for at tilbyde uregistrerede værdipapirer.

Retssagen hævder blandt andet, at Coinbase aldrig registrerede sig som mægler, clearinginstitut eller national clearingbørs og tilbød en række uregistrerede fra så tidligt som 2019.

“Du kan simpelthen ikke ignorere reglerne, fordi du ikke kan lide dem, eller fordi du foretrækker andre: konsekvenserne for investeringspublikummet er alt for store,” sagde Gurbir S. Grewal, direktør for SEC’s håndhævelsesafdeling på det tidspunkt. “Mens Coinbases beregnede beslutninger måske har gjort det muligt at tjene milliarder, har det gjort det på bekostning af investorer ved at berøve dem de beskyttelser, som de har ret til.”

Coinbase formåede imidlertid at bruge USA’s strenge regulatoriske atmosfære som et skub for deres ikke-US spotmarked i et blogindlæg, der annoncerede nyhederne onsdag.

Top  De bedste kryptovalutaer at købe i dag - Dogwifhat, Pepe, Bonk

“Vi erkender den tøven, der er blandt visse aktører og medlemmer af kryptofællesskabet med at engagere sig med amerikanske børser på grund af det skiftende og usikre reguleringslandskab i USA,” lyder det i blogindlægget. “Coinbase International Exchange tilbyder et troværdigt og reguleret ikke-US spotmarked for disse deltagere.”

Katalysator for ekspansion

Coinbase lancerede deres internationale børs i maj 2023 oprindeligt til handel med kryptoderivater med støtte fra de bermudanske myndigheder.

I et blogindlæg fra foråret gav virksomheden udtryk for deres frustration med den regulatoriske situation i USA og erklærede, at landets “regulering ved håndhævelsesmetoden” fører til en skuffende udvikling for krypto i USA.

Det ser dog ud til, at USA’s regulatoriske tilgang måske netop er katalysatoren for virksomhedens ekspansion.

“Ved at placere vores servere på mere tilgængelige steder globalt,” siger Coinbase, “sigter vi mod at markant sænke latensbarrierer og levere en førsteklasses handelsoplevelse for kryptobrugere over hele verden.”

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button