AltcoinsBitcoinEthereum

Coinbase støtter Grayscale’s anmodning om at konvertere Ethereum Trust til et børsnoteret spot Ether-produkt

Coinbase støtter konverteringen af Grayscale’s Ethereum Trust til et børsnoteret spot-Ether-produkt

I et 27-siders brev, der blev offentliggjort den 22. februar, forklarede Coinbase’s chefjurist Paul Grewal de juridiske, tekniske og økonomiske grunde, der vil få Securities and Exchange Commission (SEC) til at godkende en ETP for Ether.

Et af hovedargumenterne fra Coinbase var, at Ether bør klassificeres som en vare og ikke som et værdipapir.

Børsen henviste til godkendelsen af Ether-futures af Commodity Futures Trading Commission, udtalelser fra SEC-embedsmænd og retsafgørelser som beviser for denne klassificering.

SEC rejser ikke indvendinger mod behandlingen af Ether som en vare

Coinbase understregede, at SEC ikke har nogen indvendinger mod behandlingen af Ether som en vare af CFTC og bekræftede sin holdning.

“Vores brev lægger frem, hvad enhver ved, der har brugt bare den mindste smule opmærksomhed på emnet: ETH er ikke et værdipapir,” sagde Grewal.

Han tilføjede, at både SEC og markedet har behandlet Ether som en vare, både før og efter opgraderingen af Ethereum-netværket.

Coinbase præsenterede yderligere argumenter i sit brev.

De fremhævede Ethereum’s Proof-of-Stake-konsensusmekanisme, der demonstrerer stærkt governance og mindsker risikoen for svindel og manipulation.

Børsen understregede, at SEC’s godkendelse af Bitcoin Cash ETP’er lige så meget, hvis ikke endnu mere, burde gælde for en Ethereum ETP.

Markedsdata viser, at ejerskabet af ETH og handelsaktiviteten er bredt fordelt, hvilket tyder på et modent og effektivt marked.

Børsen henviste også til Ethereum-blockchainens teknologiske og operative sikkerhedsmekanismer, der markant reducerer sårbarheden over for svindel og manipulation.

Coinbase nævnte også sine egne avancerede markedsovervågningsforanstaltninger, herunder et partnerskab med Chicago Mercantile Exchange (CME) for at overvåge handelsaktiviteter på deres platforme.

Top  Wal tauscher 1,73 Billionen PEPE für 742,6 ETH: Wann ist es Zeit, PEPE loszuwerden?

Brevet blev indgivet som svar på en foreslået ændring af NYSE Arca, der sigter mod at liste og handle Grayscale Ethereum Trust (ETHE) aktier som Ethereum ETP. SEC har anmodet om offentlige kommentarer til den foreslåede ændring, før de træffer en beslutning.

Spot ETH ETF’er kan medføre risici for centralisering

Imidlertid har der været bekymringer vedrørende koncentrationsrisikoen forbundet med spot Ethereum ETF’er, der inkluderer staking.

Analytikere fra S&P Global har for nylig advaret om, at introduktionen af staking i ETF’er kunne påvirke blandingen af validering af Ethereum-netværkets samtykke-mekanisme.

Mens deltagelse af institutionelle opbevarere kunne mindske koncentrationen på det decentrale stakingsprotokol fra Lido, kunne der opstå nye koncentrationsrisici, hvis et enkelt selskab blev valgt til at stakke en betydelig del af den indeholdte Ether.

“En øget antal ETF’er, der staker Ether, kunne påvirke blandingen af validering af Ethereum-netværkets samtykke-mekanisme,” sagde administrerende direktør Andrew O’Neill.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button