AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Crypto.com og BTG Pactual styrker samarbejde om digital økonomi i Latinamerika

Crypto.com og BTG Pactual Partnerskab

I et samarbejde med en af de største banker i Latinamerika, BTG Pactual, har Crypto.com lanceret en platform til fremme af kryptobanktjenester i regionen. Denne nye satsning blev annonceret i en pressemeddelelse den 27. februar.

BTG Dol-notering Detaljer

Stablecoinen BTG Dol, som er knyttet til US Dollaren i forholdet 1:1, vil nu blive opført på Crypto.com. Samarbejdet vil fokusere på at fremme brugen af den nye stablecoin ved at kombinere den med velkendte kryptoaktiver som Bitcoin og Ether.

Partnerskabet mellem Crypto.com og BTG Pactual

I pressemeddelelsen udtaler BTG’s chef for digitale aktiver, Andre Portilho, at samarbejdet med Crypto.com vil hjælpe BTG med at træde ind i et “udviklende digitalt aktivlandskab”. BTG Pactual har været i front med at integrere kryptoteknologi i de traditionelle finansmarkeder og viser deres forpligtelse til innovation og fremragenhed.

Den stabile mønt blev oprindeligt introduceret i april 2023 med det formål at tillade ejere at dollarisere en del af deres aktiver. BTG Dol er baseret på BTG’s proprietære kryptoteknologiplatform, Mynt, som hjælper brugerne med at investere i kryptovalutaer.

Portilho understregede, at stablecoinen er designet til at tilbyde investorer en mere bekvem og sikker kanal til at foretage dollarbaserede investeringer.

CEO for Crypto.com, Eric Anziani, ser et stort potentiale i Latinamerika-regionen. Han udtaler, “BTG Pactual er en sand pioner, når det kommer til at se potentialet i samarbejde mellem traditionel finans og digital finans. Vi er utroligt stolte og glade for at samarbejde med BTG og bidrage til at øge tilgængeligheden til den voksende digitale økonomi i en region med betydeligt højt potentiale.”

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button