AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Crypto Exchange Spot Trading Volume Exceeds $1 Trillion in December 2023 – Will the SEC Approval of a Bitcoin ETF Fuel Further Growth?

Rekordstor handelsvolumen på kryptovaluta-børser i december 2023

I december 2023 nåede det månedlige spot handelsvolumen på kryptovaluta-børserne over $1 billion for første gang i over et år. Ifølge data fra The Block nåede det samlede volumen i løbet af måneden en enorm sum på $1,1 billion.

Genopblussen af handelsvolumen

Den seneste månedlige spot handelsvolumen har ikke kun markeret en bemærkelsesværdig genopblussen, men har også sat ny rekord siden maj 2022, hvor handelsvolumen toppede på $1,35 billion. Dette viser en betydelig vækst og aktivitet på kryptovalutamarkedet.

Binance dominerer handelsvolumen

Som sædvanligt var Binance den kryptovaluta-børs, der stod for størstedelen af handelsvolumen i december, med en bidrag på 39,3% af det samlede volumen svarende til $432,7 billion i US-dollar. Den sydkoreanske kryptovaluta-børs, Upbit, sikrede sig andenpladsen med en andel på 8,3%, svarende til $91,8 billion, efterfulgt tæt af OKX med en andel på 8%, hvilket svarer til $87,5 billion.

Ændringer i markedsandele

Binance har længe domineret som den største spot kryptovaluta-børs efter handelsvolumen, men selskabet har oplevet sin markedsandel falde, da regulatorisk granskning af børsen har intensiveret. På samme tid har både Upbit og OKX set deres markedsandele stige.

Forventning om godkendelse af Bitcoin ETF

Den stærke stigning i handelsaktivitet sammenfaldt med forventningerne om potentiel godkendelse af en spot Bitcoin-børsnoteret fond (ETF) af US Securities and Exchange Commission (SEC), potentielt så tidligt som den 10. januar.

Denne markante stigning i handelsvolumen på kryptovaluta-børserne bærer præg af en øget aktivitet og interesse for digitale valutaer inden for markedet, hvilket vidner om en spændende udvikling i kryptosfæren.

Top  Aktivitet af prominent XRP-indehaver sætter Kryptomarkedet i stå: Hvad det betyder for fremtiden

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button