AltcoinsBitcoinCardanoDeFiDogecoin

De Bedste Crypto at Købe Nu den 21. december – Near Protocol, PancakeSwap, NEO

NEAR’s price har været i stærk fremdrift i dag, mens PancakeSwap og NEO også oplever positive markedsmovements. Disse kryptos rangerer blandt de bedste at købe lige nu.

NEAR Protocol har oplevet sin højeste pris hidtil i år, der nåede $3.520 tidligere i dag og pt. handles til $3.461, med gennemsnitlig stigning på over 20% i dag.

NEAR’s markedsværdi har nået omkring $3.5 milliarder med en stigning på 47.10% i den seneste uge, ledsaget af positive tekniske indikatorer som bullish MACD crossover, hvilket signalerer stigende tillid blandt investorerne.

Netværket oplever også en stigning i aktivitet, med daglige aktive adresser stigende fra 86.480 til over 1.43 millioner siden begyndelsen af december. Dette er med til at bidrage til en stigning på næsten 65% i NEAR’s DeFi total værdi til $83.22 million, nærmer sig det ni-måneders høje.

Samtidig er LIinear Protocol nyligt lanceret sin governance token $LNR, som har øget staking likviditet og afkast for NEAR tokenholdere.

PancakeSwap’s CAKE token har i løbet af de sidste to dage set en stigning på næsten 15% og sat et 4-ugers højt niveau på omkring $2.7. Den oplever positive ændringer efter at have fået brændt over 9 millioner tokens, og planlægger at reducere CAKE’s samlede forsyning fra 750 millioner til 450 millioner.

NEO’s pris er steget med over 7% i går og har for første gang siden midten af november nået $14 psykologiske niveauet, og pt. handler væsentlig herover. Kryptoen handler for øjeblikket til $14.26, en stigning på 6.26% i dag. Analytikere ser efter et signifikant brud over $16 som en potentiel indikator for en bull run og $30 som langsigtet mål, og kryptos markedssituation overvåges nøje pga. dens potentiale for volatilitet og vækst.

Top  Bitcoin-analytiker spår prisen på 150.000 dollars inden for kort tid

Imens kan etablerede kryptos som Near Protocol, PancakeSwap og NEO er på vej frem, så præsentere projekter som Bitcoin Minetrix og Meme Kombat sig som lovende Bitcoin-alternativer i presatasets rummet. Disse projekter kan tilbyde forskellige muligheder for dem, der overvejer forskellige veje inden for cryptocurrency-markedet og er en del af samtalen, når der diskuteres om de bedste krypto at købe lige nu.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button