AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

De Bedste Krypto at Købe Nu – Pepe, Arbitrum, Bonk

I kølvandet på nyheder om, at SEC har godkendt otte Ethereum ETF’er, oplever kryptomarkederne volatilitet, og investorer leder efter den bedste kryptovaluta at købe lige nu for at drage fordel af væksten i Ethereum-økosystemet.

Ethereum (ETH) er ikke skyhøjt steget på baggrund af nyheden og var sidst lige under 3.800 dollars. Ikke desto mindre er den steget cirka 25% på ugen. Og med en forestående mulig stigning over 4.000 dollars, kunne Ethereum nemt være den bedste kryptovaluta at købe lige nu.

Ethereum ETF’er kan begynde at handles allerede næste uge. Og hvis efterspørgslen er stærkere end forventet, ligesom det skete med Bitcoin ETF’er tidligere på året, kunne ETH snart nå all-time highs.

Selvom Ethereums fremtidsudsigter ser gode ud lige nu, kan mindre altcoins måske være en bedre måde at udtrykke væddemål på væksten i Ethereum-økosystemet.

Lad os se på nogle kandidater til den bedste kryptovaluta at købe i dag.

Pepe (PEPE)

Den tredjestørste meme-coin Pepe (PEPE) har været i stigning hele ugen, da tradere satser på, at den vil drage fordel af væksten i Ethereum-økosystemet.

PEPE nåede nye all-time highs på næsten 0,000016 dollars tidligere i dag og var sidst steget med 11% til 0,00001485 dollars.

Meme-coinens markedsværdi er i øjeblikket på 6,26 milliarder dollars, hvilket efterlader masser af plads til yderligere vækst.

Selvom Pepe har oplevet en stigning på det seneste, kunne den stadig være den bedste kryptovaluta at købe lige nu.

Arbitrum (ARB)

Layer-2 Ethereum skalering blockchain, Arbitrum, kunne snart se en større likviditet efter godkendelserne af Ethereum ETF’er.

Top  Potentielle Zinssenkungen könnten sich verzögern - Fed diskutiert Bitcoin als Schutz vor Inflation

Sidst steget med 5% på torsdag, forsøger Arbitrum (ARB) at lægge grundlaget for en opsving.

Den handles i øjeblikket omkring 1,20 dollars. Vigtigst er det, at den ligger over sine 21 og 50-dages glidende gennemsnit, hvilket antyder, at der kan være begyndende bullish moment i markedet.

Arbitrum kunne snart skrue opad mod tidligere årlige højder. Det kunne betyde hurtige gevinster på 2 gange investeringen i kryptovalutaen, og gøre den til potentiel det bedste kryptovaluta at købe i dag.

Bonk (BONK)

Bonk (BONK) er ikke direkte en direkte gavmildhed af væddemål på væksten i Ethereum-økosystemet, da den er baseret på Solana, men den er alligevel i stigning.

Det skyldes sandsynligvis en generel stigning i risikoappetit, der har tendens til at løfte meme-coins.

Med en markedsværdi på cirka 2,36 milliarder dollars er BONK billig i forhold til nogle af sine større konkurrenter inden for meme-coins.

Som nævnt har Pepe en markedsværdi på cirka 6,3 milliarder dollars, og Dogwifhat har en på cirka 3 milliarder dollars.

Bonk kunne være en værdiplacering lige nu. Derfor kunne det være den bedste kryptovaluta at købe lige nu.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button