AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereumShiba Inu

De bedste kryptovalutaer at investere i nu – Shiba Inu, Worldcoin, Chiliz

På en beskedent bjørnlig dag for de fleste store kryptovalutaer, der så Bitcoin (BTC) glide 1,5% ned til lave $67.000 og Ethereum (ETH) falde 2,5% til midten af $3.700, leder handlende efter den bedste kryptovaluta at købe nu, igennem altcoin-markedet for overperformere.

Bevægelsen af milliarder dollars værdi af Bitcoin mellem tegnebøger knyttet til Mt Gox kneb en stærk start på ugen.

Både Bitcoin og Ethereum er nu nede med 4-6% fra tidligere ugentlige topper. Men eventuelle fald forventes at forblive overfladiske og kortvarige.

Det skyldes, at der for nylig har været mange gode nyheder på krypto-markedet. SEC’s lempelse af anti-krypto holdningen og deres nylige godkendelse af spot Ethereum ETF’er.

Stigende pro-krypto retorik fra USAs præsidentkandidat Trump og voksende støtte til konstruktiv kryptolovgivning i Kongressen.

Makro kan også give medvind, såfremt denne fredags amerikanske inflationsdata peger på fortsat disflation, understøtte væddemål om Fed-rentenedskæringer.

Mens markedet falder lidt, leder handlende efter kryptovalutaer, der måske kan levere hurtige gevinster.

Her er nogle altcoins, der måske kan være den bedste kryptovaluta at købe nu.

Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu (SHIB) er steget hurtigt i de sidste tre dage, da indsatserne for Ethereum-økosystemets vækst er kommet ind.

Den Ethereum-baserede meme-coin er steget 5% i de seneste 24 timer ifølge CoinMarketCap og blev sidst handlet over $0,000027.

SHIB formåede endda at nå mere end en-måneds højder over $0,000029 tidligere på dagen.

Et teknisk gennembrud tidligere på måneden antyder, at en genprøve af årene højder er på tapetet.

Given at SHIB hurtigt kunne stige med 65%, er det en stærk kandidat til den bedste kryptovaluta at købe nu.

Top  Bitcoin's Independence Challenged by Central Bank Digital Currencies (CBDCs): Kennedy's Warnings and Kiyosaki's Urgent Investment Advice

Worldcoin (WLD)

Worldcoin (WLD) har været en stor underperformer i de seneste måneder sammenlignet med mange kryptovalutaer.

Men det ser livligt ud onsdag, sidst steget 7% på 24 timer ifølge CoinMarketCap.

Sidst på $4,86, ser WLD mod et skub mod nord for sin 21 og 50DMAs. Dette kunne åbne døren for en opgang til årlige højder på $12.

Udsigten til hurtige 2,5x gevinster gør WLD potentielt til den bedste kryptovaluta at købe nu.

Chiliz (CHZ)

Chiliz (CHZ), tokenet der driver sports- og underholdningsfokuserede krypto-platformen Socios, fortsætter med at stige onsdag.

CHZ var sidst steget 8,5% på 24 timer og blev handlet lige under $0,16. Det betyder, at det snart vil udfordre sine 2024-højder, som ligger lige under $0,17.

Og et gennembrud her kunne antænde yderligere momentum i altcoinens opsving.

CHZ er stadig nede med 82% fra sine rekordhøjder. Hvis den kan vende tilbage til disse tidligere topper, kunne det betyde lette 5x gevinster for investorer.

Derfor er CHZ potentielt den bedste kryptovaluta at købe i dag.

Alternativ Investeringsstrategi at Overveje – Krypto Presales

At investere i altcoins kan være en god måde at tjene en hurtig fortjeneste på.

Imidlertid overser handlende ofte en alternativ højrisiko-/højafkastningsstrategi, der kunne levere endnu større gevinster: investering i nye krypto presales.

Nye web3-projekter rejser ofte midler ved at sælge deres native protokol-token til tidlige investorer. Disse salg udføres næsten altid til en stejl rabat i forhold til projektets potentiale.

De fleste presales vil sælge deres token prissat til en markedsværdi på $10-30 millioner. Men hvis et projekt vinder fodfæste, kan dets token nemt nå en markedsværdi på flere hundrede millioner.

Top  VeChain Kurs Explosion: Darum geht VET durch die Decke

Kyndige presale-investorer høster rutinemæssigt gevinster på 10x eller mere. Selvfølgelig indebærer investering i kommende ICO’er mange af de samme risici som traditionel start-up investering.

Et projekts succes afhænger i høj grad af ledelsens kompetence og eksekvering. En presale-investering kan også ende med at blive nul værd.

For at hjælpe investorer med at navigere på markedet har eksperterne hos Cryptonews udarbejdet en liste over deres foretrukne presales. Her er deres top 22 valg.

22 Bedste Krypto Presales at Investere i Nu

Disclaimer: Krypto er en højrisiko-aktivklasse. Denne artikel er kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan tabe hele din kapital.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button