AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

De bedste kryptovalutaer at købe i dag – Expert Guide

Investorer leder efter de bedste kryptovalutaer at købe i dag, da Bitcoin (BTC) fastholdes over $52.000 efter nye data, der viser rekordstore ugentlige indstrømninger i kryptovalutainvesteringer. I den seneste uge beløb indstrømningerne sig til næsten $2,5 milliarder ifølge en ugentlig blogpost fra CoinShares. Dette er det højeste beløb nogensinde og bringer de årlige indstrømninger op på $5,2 milliarder. BTC tegner sig naturligvis for hoveddelen af disse indstrømninger i kølvandet på godkendelsen af spot Bitcoin ETF’er i januar.

Mens BTC er steget med omkring 7% i den seneste uge, er ETH steget med næsten 15% og er over $2.900. Flere Ether-baserede spot ETF’er forventes at få godkendelse i år, hvilket ifølge Bernstein kombineret med Ethereums deflationære tokenomics, staking yield dynamics og miljøvenlige design kan gøre ETH til den næste “institutionelle darling.” Med Ether, der sandsynligvis vil overskride $3.000, kunne den være en kandidat til den bedste krypto at købe i dag.

Mens de mere etablerede kryptovalutaer kan tilbyde udsigt til stærke kortsigtede gevinster, kunne gambling på mindre kendte projekter med lavere markedsværdi potentielt give endnu større udbetalinger på grund af deres større volatilitet på grund af lav likviditet. Nogle af de bedste mindre-markedskapitaliserede alternative altcoins, der kunne være den bedste krypto at købe i dag, inkluderer Worldcoin (WLD), The Graph (GRT), Arweave (AR) og Meme Kombat (MK).

Worldcoin er steget med 35% i de seneste 24 timer og har netop nået nye all-time highs tæt på $8. The Graph steg omkring 20% inden for 24 timer og ramte sit højeste niveau siden maj 2022. Arweave steg med over 16% inden for de sidste 24 timer og sigter mod at bryde langvarig modstand.

Top  Kan Shiba Inu (SHIB) nå 0,001 USD inden 2025? Analyse af potentialet bag den populære meme-coin

Meme Kombat, som kombinerer GameFi og GambleFi, har også været i fokus på grund af nylige presale-aktiviteter, der har tiltrukket stor interesse på sociale medier og samlet set har rejst omkring $9,25 millioner. Dens brede appel, stærke presale efterspørgsel og spændende use case kan antyde, at denne token kunne eksplodere, når den lanceres senere på året.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button