AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Debuterende japanske crypto-investorer favoritter Mercari og Rakuten til handel

I en nylig undersøgelse blev det fundet, at første gangs japanske krypto investorer mest sandsynligt vil vælge børser opereret af Mercari og Rakuten. Undersøgelsen blev udført af Mobile Marketing Data Labo og involverede 30.000 japanske mænd og kvinder i alderen 20 til 69 år, som blev spurgt om deres oplevelser med krypto børser i november.

Kun 11% af respondenterne sagde, at de nogensinde havde brugt en krypto børs, men 1.728 respondenter sagde, at de var begyndt at bruge kryptobørs tjenester i 2023. Af denne gruppe valgte flertallet tjenester, der blev leveret af handelsgiganterne Mercari og Rakuten.

For dem, der begyndte at handle mønter mod slutningen af 2022, valgte de overvældende Mercaris Bitcoin Trading app (24,7%) eller Raketens Rakuten Wallet platform (24,2%). Den traditionelle markedsleder, bitFlyer, kom på tredjepladsen med 11,3% af markedsandelene.

For to af branchens store spillere, Coincheck og SBI VC Trade, var resultaterne mindre positive. Begge er drevet af velkapitaliserede, crypto-interesserede værdipapirhandlere, men kunne kun høste henholdsvis 10,6% og 8,2% af andelen af nye investorer.

Disse tendenser var lige så tydelige blandt dem, der sagde, at de havde handlet mønter i mindre end et år. Næsten 27% af denne gruppe var Rakuten Wallet brugere, mens næsten 21% valgte Mercari – og bitFlyer lå på tredjepladsen med 12%.

Både Rakuten og Mercari har forsøgt at knytte deres kryptohandel sammen med deres loyalitetspoint-programmer, hvilket har tiltrukket nye kunder. Respondenter sagde, at “bekvemmeligheden” ved at kunne handle loyalitetspoint for krypto var en tiltrækningskraft.

Mercaris kryptotjenester blev lanceret tidligere i år og nåede 1 million brugere i oktober. I juli i år hævdede Mercari at have “mere end 22 millioner” månedlige aktive brugere. På sin side hævdede Rakuten i september i år, at de havde lige under 41 millioner månedlige aktive brugere.

Top  Orion: The Solution to Liquidity Fragmentation in the Crypto Market

Rakuten Wallet tillader kunder at udveksle de point, de tjener ved at handle på Rakuten Market (eller ved at bruge penge med Rakuten Card konti) til kryptovaluta. I juni annoncerede Rakuten, at de ville lade deres brugere toppe deres e-betalingskonti op med deres kryptoaktiver.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button