AltcoinsBitcoinCardanoDeFiDogecoinEthereum

DeFi: En økonomisk genrejsning med stigende TVL og interesse

DeFi er Modstandsdygtig, TVL Stiger

Den samlede værdi låst i decentraliseret finansiering (DeFi) har overskredet 80 milliarder dollars. Det er første gang, det har nået dette niveau siden det berygtede fald af Terra-stablecoin for næsten to år siden.

Ifølge DefiLlama er TVL i øjeblikket 90,113 milliarder dollars. Sidste gang det nåede dette niveau var i maj 2022.

En stigning kan ses fra oktober 2023, der accelererer i januar 2024.

Mellem den 28. oktober 2023 og den 28. februar 2024 er TVL steget med 108,3%.

Blockchain-platformen Swarm Markets’ medstifter Timo Lehes udtalte, at “Afslutningen af Crypto Winter har ført til en stigning i investorernes tillid, som er filtreret ind i DeFi-markedet. Vi forventer, at denne tendens fortsætter, især hvis priserne på velkendte kryptoaktiver fortsætter med at stige.”

Han bemærkede, at DeFi-sektoren er sårbar over for “de overraskelser,” som det brede marked er.

Ikke desto mindre viser den overstående stigning, at DeFi-sektoren også er modstandsdygtig.

Derudover har DeFi-projekter tilføjet mere end 42 milliarder dollars i aktiver inden for de seneste måneder. Dette faktum “beviser tvivlerne forkert,” argumenterede Lehes.

Derfor vil DeFi kun udvide sig i antal og størrelse i de kommende år, konkluderede han.

Masser at Glæde Sig Over

Barney Mannerings, DeFi-ekspert og grundlægger af Vega Protocol, en decentraliseret børs for futures og evige kontrakter, sagde, at vi igen er vidne til en voksende interesse for DeFi.

I en kommentar delt med Cryptonews argumenterede han for, at der er en ny bølge af eksperimentering og innovation i sektoren.

Dette er resultatet af introduktionen af nye primitiver til netværket, forklarede Mannerings. De er primært baseret omkring Ethereum’s staking- og yield-funktionaliteter.

Top  Bitcoin-Preis steigt um 4%: Die Gründe hinter dem rasanten Anstieg erklärt

Desuden ser det ud til, at de seneste gevinster på kryptomarkedet “ledes tilbage til protokoller.” Vi ser ofte dette, når et bjørnemarked bliver bullish, sagde Mannerings og tilføjede:

“Det faktum, at ETH, som mange spekulerer i, kunne pakkes ind i en ny spot-børsnoteret fond (ETF), stiger så dramatisk, kun giver ekstra skub til denne tendens. Men den imponerende præstation af Ethereum Layer-2’ere (som Mantle og Gnosis) i løbet af den seneste uge viser, at væksten sker på interessante steder også.”

Som tidligere rapporteret tidligere på måneden foreslog formueforvaltningsfirmaet Bernstein, at Ethereum måske er den eneste digitale aktiv efter Bitcoin, der sikrer godkendelse af en spot-ETF.

Desuden har amerikanske investorers aktivitet ført til prisstigninger på ETH i de seneste uger. En væsentlig årsag er investorerne forventning om godkendelse af spot Ethereum ETF’er.

I mellemtiden giver den “betydelige vækst” af nye DeFi-primitiver som Pendle flere grunde til at glæde sig, argumenterede grundlæggeren.

Sammen med lanceringen af moderne derivatbørser som Vega, “ser det ud til at være en meget spændende tid for DeFi, og det vil være interessant at se, hvad 2024 bringer.”

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button