AltcoinsBitcoin

DeFiChain (DFI) styrtdykker – Julian Hosp i stormvejr: Projektet Dobby forlader skuden

DeFiChain (DFI) – Næste vigtige projekt af DeFiChain melder sig ud

Hvis du er interesseret i at se et korthus kollapse, har du fundet det rigtige objekt med DeFiChain (DFI). Mens Bitcoin (BTC) har ført kryptomarkederne ind i en markant opadgående tendens siden oktober 2023, står DeFiChain (DFI) langsomt uden lys. Prisen på DFI ligger aktuelt tæt på $0,08 og oplevede et nyt all-time low i går mandag. Projektet DeFiChain blev initieret af krypto-firmaet Bake (tidligere Cake), som den berygtede Julian Hosp medstiftede. Efter at Jellyverse tidligere på måneden afviste et planlagt engagement for DeFiChain, melder nu også Dobby sig ud.

Dobby er en tjeneste målrettet mod DeFiChain, som automatisk advarer investorer, når deres investeringer kræver manuel indgriben. Ifølge Dobbys egen præsentation har tjenesten allerede sendt over 8 millioner beskeder til DeFiChains fællesskab. Men nu annoncerer chef Michael Fuchs på X, at Dobby snart vil blive lukket ned. Han er nu alene med Dobby, alle kolleger har allerede taget afsked, skriver Fuchs. Fordi han ikke selv kan drifte Dobbys infrastruktur solo og dermed ikke længere kan sikre pålideligheden af advarslerne, vil han tage tjenesten offline. Fuchs betegner Dobby som en “yderst vigtig” service for DeFiChain, og netop derfor er det farligt at fortsætte projektet som et one-man-show. DFI-fællesskabet viser sig at være skuffet i kommentarerne og takker for arbejdet.

DeFiChain er en tabsgivende investering for mange – Hosp er involveret i retssager

Mens DeFiChain gradvist mister samarbejdspartnere, rettes opmærksomheden mod Julian Hosp. Den skandaleombruste krypto-influencer har lokket tusindvis af investorer til DeFiChain og driver også en “Inner Circle”, hvor man for månedlige gebyrer på over $100 skulle få eksklusive oplysninger. Men Sunnyboy Hosp er i klemme. Cake / Bake medstifteren U-Zyn Chua har trukket ham i retten i Singapore, og i USA vil Bake’s første investor, John Rost, indgive en gruppesøgsmål.

Top  Bitcoin og andre digitale valutaer stiger stærkt om eftermiddagen: Opdaterede kurser på de mest populære kryptovalutaer.

Nu, hvor situationen for DeFiChain fortsat forværres, er den ellers så snakkesalige Hosp bemærkelsesværdigt tavs. På hans tidligere dagligt opdaterede konto på X er der sidst kun blevet offentliggjort et citat fra den berømte hindu-munk Swami Vivekananda: “Kan du lide mig eller hade mig, begge dele er til min fordel. Hvis du kan lide mig, er jeg i dit hjerte; Hvis du hader mig, er jeg i dit hoved”, og kommentarfunktionen er begrænset. Så Hosp vil altså forsøge at afspejle de berettigede skuffede og bekymrede investorer i DeFiChain?

Fazit: DeFiChain i frit fald – Vil Hosp blive holdt til ansvar?

Vi har i to år journalistisk fulgt nedturen for DeFiChain og Cake og har også stiftet bekendtskab med de aggressive DeFighters, som projektets fællesskab kalder sig selv. Menneskefangeren Hosp har en talent for at overbevise folk om investeringer, hvor struktur og koncept er tvivlsomme. Efter TenX står nu med DeFiChain det næste projekt i kryptobranchen over for nedturen, hvor Hosp spiller en fremtrædende rolle. Lorena B., der er en førende kritiker af DeFiChain og Hosp på X, har allerede afskrevet DFI og vil nu vende tilbage til Bitcoin og sine private interesser. Men inden da har hun gravet et video fra december 2023 frem, hvor Hosp angriber sine forretningspartnere og overvejer en professionel fremtid uden DeFiChain og Cake. Sådan er det med korthuse: Når vinden som med DeFiChain og for Hosp bliver hård, efterlader den kaos, ødelæggelse og ruiner tilbage.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button