AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

DEMAND lancerer Bitcoin-minedriftspool baseret på ny Stratum V2-teknologi

Bitcoin mining company DEMAND lancerer verdens første Stratum V2 mining pool baseret på ny teknologi

Den førende Bitcoin mining virksomhed DEMAND annoncerede i dag lanceringen af verdens første Stratum V2 mining pool, bygget ved hjælp af den open-source Stratum Reference Implementation (SRI). Denne nye pool sigter mod at forbedre sikkerheden, fleksibiliteten og ydeevnen i Bitcoin mining gennem brugen af den opdaterede protokol.

En stor opdatering for Bitcoin Mining

En af de vigtigste funktioner ved Stratum V2 er at give individuelle minearbejdere mulighed for at opbygge deres egne blok skabeloner ved mining af Bitcoin. Tidligere kontrollerede mining pool operatører transaktionsvalget under oprettelse af blokke, hvilket førte til centraliseringsrisici. Med Stratum V2 kan minearbejdere nu vælge, hvilke transaktioner de selv vil inkludere i blokkene.

“Da Bitcoin mining i overvejende grad udføres via mining pools, er transaktionsvalget blevet relativt centraliseret: kun et par mining pool operatører kan i princippet beslutte at samarbejde og forhindre visse transaktioner i at blive bekræftet,” sagde DEMAND medstifter og SRI projektleder Filippo Merli i en pressemeddelelse. “Stratum V2 giver individuelle minearbejdere magten til at vælge transaktioner tilbage, for at gøre mining økosystemet mere decentraliseret og Bitcoin mere censurbestandig.”

For at udnytte mulighederne ved Stratum V2, skal minearbejdere køre proxy og oprette en Bitcoin node til modtagelse af transaktioner. DEMAND planlægger at motivere minearbejdere til at oprette deres egne blok skabeloner ved at sænke gebyrerne for disse brugere. Dette bør fremme mere decentraliseret, fuld node Bitcoin mining.

Solo Mining og Hash Power Resale

I øjeblikket fokuserer DEMAND’s mining pool udelukkende på enkelt minearbejdere, så de kan finde blokke uafhængigt og modtage den fulde mining belønning. DEMAND muliggør også hash power resale gennem en markedsplads, så brugere kan maksimere deres indtjening ved at mine selv eller videresælge hash power.

Top  Hacker Anvender Falske Airdrops på CEO’s Twitter - Advarer Brugere

I fremtiden har DEMAND til hensigt også at introducere pooled mining, så brugere kan mine sammen og dele profitten.

Lanceringen af DEMAND’s Stratum V2 mining pool kommer på et belejligt tidspunkt for Bitcoin mining industrien. Med mining, der bliver mere centraliseret i store mining gårde, giver Stratum V2 en potentiel åbning for at flytte kontrol og profitter tilbage i hænderne på individuelle minearbejdere.

Ved at tillade minearbejdere at oprette blok skabeloner og reducere afhængigheden af pool operatører, kan protokollen genoplive deltagelsen i Bitcoin mining. Den tilbyder også løsninger til at bekæmpe nye trusler som mining censur. DEMAND’s pool giver et testområde for forbedringer til Stratum V2 i sin søgen efter bredere adoption. Med minearbejderes stigende appetit for uafhængighed kunne debuttingen af denne først af sin slags pool markere et vendepunkt for industrien.

Mislykket

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button