AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Det sjældne Bitcoin ‘Epic Sat’ sælges for $2.1M, fremhæver efterspørgslen på samleobjekter inden for kryptovaluta

Bitcoin priser og nyheder

Som Bitcoin stiger til $64.500 med en beskeden gevinster på 0,50% fredag, følger markedet nøje med på skift, der kan påvirke fremtidige Bitcoin-prisforudsigelser. Den seneste interessestigning efter salget af en sjælden “episk sat” fra den fjerde Bitcoin-halvering til $2,1 millioner understreger Bitcoins samleobjekt- og historiske værdi.

Dette arrangement, sammen med udviklingen af regulatoriske miljøer og stigende adoption af virksomheder, tegner et komplekst billede af Bitcoins rolle både som investering og som et kulturelt artefakt.

Sjælden Bitcoin ‘Epic Sat’ Sælges for $2.1M, Fremhæver Efterspørgsel på Samlbar Kryptovaluta

En “episk sat”, mined fra den fjerde Bitcoin-halveringsblok, blev for nylig solgt for $2,1 millioner ved en auktion på CoinEx Global. Denne sjældne satoshi, kendetegnet ved sit unikke sekvensnummer, blev solgt for 33,3 BTC, hvilket fremhæver dens værdi for samlere.

Normalt er hver satoshi cirka $0,00065 værd, men dem med sjældenhed og historisk betydning har meget højere priser.

Denne salg understreger den stigende interesse for Bitcoin-memorabilia, hvilket kan øge efterspørgslen efter disse unikke kryptoenheder. Det understreger også vigtigheden af ​​Bitcoins knaphed og historiske milepæle, hvilket forbedrer dens kulturelle og økonomiske betydning ud over bare digital valuta.

Storbritannien Styrker Kryptobeslaglæggelseslove for at Bekæmpe Kriminalitet, Udløser Privatlivsdebatter

Nye britiske regler har strømlinet processen for politiet at beslaglægge kryptovalutaer og forbedret deres evne til at bekæmpe kriminalitet uden behov for øjeblikkelige anholdelser. Denne lovmæssige opdatering tillader, at politiet beslaglægger digitale aktiver mere effektivt, selv hvis gerningsmændene bruger pseudonymer eller opererer internationalt.

Top  Solana på vej mod ETF-godkendelse: Kan SOL være den næste i rækken efter Ethereum?

Indenrigsministeriet har nævnt sager, der involverer beslaglæggelse af kryptovalutaer til en værdi af hundredvis af millioner dollars. Under de nye regler kan politiet overføre beslaglagte kryptovalutaer til sikre tegnebøger og, om nødvendigt, likvidere aktiverne.

Denne ændring adresserer primært bekymringer om brugen af ​​privatlivsvalutaer til ulovlige aktiviteter og sigter mod at skære midler til finansiering af terrorisme.

Block Muliggør, at Square Merchants Konverterer Salg til Bitcoin, Udvider Kryptoanvendelse i Handel

Block, fintech-konglomeratet ledet af Jack Dorsey, muliggør nu, at Square-merchants konverterer mellem 1% og 10% af deres daglige salg til Bitcoin ved hjælp af Cash App, for en nominel afgift på 1%.

Dette initiativ åbner døren for små virksomheder for at deltage mere aktivt i den globale finansielle økonomi og stemmer overens med Blocks fortsatte fokus på Bitcoin. Dette inkluderer ventures inden for Bitcoin-minedrift og betydelige Bitcoin-relaterede indtægter genereret af Cash App i 2023. Dorseys vision om at omforme Cash App til en omfattende banktjenesteudbyder understreger yderligere denne strategi.

Bitcoin Prisforudsigelse

Bitcoin (BTC/USD) viser en skrøbelig position på det afgørende mærke på $65.825, hvor nuværende handelsmønstre antyder potentiel volatilitet. BTC står over for øjeblikkelig modstand ved $67.687, med yderligere hindringer ved $69.232 og $71.068, som hvis de passeres, kunne signalere en stærkere bullish stemning.

Omvendt er støtteniveauer faste ved $63.654, med ekstra sikkerhedsnet ved $61.387 og $59.746, der måske holder i tilfælde af et fald.

For mere information om seneste nyheder og udviklinger på Bitcoin-markedet, er det vigtigt at følge med i de kommende dage.

(Ansvarsfraskrivelse: Krypto er en aktivklasse med høj risiko. Denne artikel er kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan tabe hele din kapital.)

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button