AltcoinsBitcoinDeFiEthereum

Detaljeret analyse af Conflux CFX-kursen og forudsigelser for fremtiden

Conflux Network: Vil CFX kursen fortsætte med at stige?

Hvad er Conflux-netværket?

Conflux er et Defi-økosystem med base i Asien, der fremmer samarbejdet på tværs af grænser og forskellige blockchains både inden for kontinentet og globalt. Startet i 2018 af Conflux Foundation, fungerer det som en tilladelsesløs offentlig Layer-1-blockchain, der forbinder decentrale økonomier på tværs af forskellige protokoller.

Hvordan har Conflux CFX-kursen udviklet sig de seneste dage?

På nuværende tidspunkt har Conflux-netværket en kurs på 0,226977 dollar og et handelsvolumen på 288,58 millioner dollar i de seneste 24 timer. Markedsværdien ligger på 828,39 millioner dollar, og markedsdominansen ligger på 0,05 %. I løbet af den seneste dag er CFX-prisen steget med 8,53 %.

I marts 2021 nåede Conflux Network sin højeste kurs på 1,720000 dollar, mens det laveste prisniveau blev registreret den 30. december 2022 på 0,021852 dollar, hvilket betragtes som det laveste niveau nogensinde. Den nuværende stemning for prisprognosen for Conflux Network er optimistisk med en Fear & Greed Index-værdi på 63 (Greed).

Hvorfor steg Conflux CFX-kursen?

Conflux Network annoncerede for nylig en innovativ løsning kaldet EVM-kompatibel Bitcoin Layer 2 (BTC L2). Denne udvikling har vakt interesse og har haft en positiv virkning på kursen for Conflux’ native token, CFX. Introduktionen af en EVM-kompatibel Bitcoin Layer 2 af Conflux er et betydeligt fremskridt inden for blockchain-verdenen.

Vil CFX-kursen fortsætte med at stige?

Den præstation, Conflux’ native token, CFX, har haft det seneste år, har været bemærkelsesværdig. Med en stigning på 708 % har CFX været i front og har overgået imponerende 96 % af de 100 bedste kryptokurver. CFX har endda overgået branchens giganter, Bitcoin og Ethereum, hvilket tyder på en robust vækst og potentiale.

Top  Donald Trump indtager føringen i kampen om præsidentposten i USA ved væddemålsoddsene

Med 17 grønne dage ud af de seneste 30 dage, der udgør 57 % af perioden, viser Conflux CFX-kursen en vedvarende styrke og en positiv markedsstemning. Dets høje likviditet understreger attraktiviteten af tokenen og cementerer dens position som en bemærkelsesværdig aktiv på kryptomarkedet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button