AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Digital Asset Custodian Balance Reaches $2 Billion in Assets Amid Crypto Market Recovery

Balance, en digital aktivbevarer baseret i Canada, har afsløret, at de endnu en gang har opnået 2 milliarder dollars i aktiver under forvaring (AUC) i lyset af den nylige genopretning på kryptomarkederne.

Med Bitcoins (BTC) værdi mere end fordoblet i løbet af det sidste år og oversteget 1 billion dollars i markedsværdi, har Balance set en genopblussen i deres kryptoaktiver, og kunderne udforsker nu nye produkter og tilbud, ifølge en nylig pressemeddelelse.

George Bordianu, CEO for Balance, anerkendte udfordringerne under bjørnemarkedet i 2022, som medførte, at virksomhedens AUC faldt fra en top på 2,5 milliarder dollars til et lavpunkt på 500 millioner dollars.

“Jeg er taknemmelig for, at vores team var op til udfordringen, og at genopbygge til 2 milliarder dollars i AUC er et vidnesbyrd om deres hårde arbejde og konstante engagement over for vores kunder,” tilføjede han.

Balance er Canadas ældste kryptoaktiver-bevarer

Etableret i 2017 hævder Balance at være den ældste og største digitale aktivbevarer i Canada. Virksomheden tilbyder opbevaringstjenester for kryptoaktiver til forskellige enheder i hele Canada samt i nogle amerikanske stater, De Britiske Jomfruøer og Caymanøerne. Deres kundekreds inkluderer kryptovalutabørser, neobanker og private fonde.

Under 2022-markedskrakket gennemgik Balance en Systems and Organization Controls (SOC) 2 Type I-audit, som anses for at være et afgørende branchestandard i kryptorummet. Auditten, der blev gennemført midt i markedets nedgang, gjorde det muligt for Balance at betjene investeringsforhandlere, aktie- og fondsmæglere samt portefølje- og investeringsfondforvaltere.

I januar flyttede Balance sit hovedsæde fra Toronto til Calgary og henviste til Albertas reguleringsramme som en overbevisende grund til flytningen. Bordianu sagde, at Albertas reguleringsmiljø tilbyder den nødvendige struktur for, at Balance kan blive en kvalificeret opbevarer uden at blive belastet af reguleringskrav, der er irrelevante for deres operationer, såsom indtagelse af indskud.

Top  Bitcoin-ETFs sørger for rekordhøje investeringer - hvad betyder det for kursen?

Kryptoaktiver-bevaringsfirmaer oplever stigning i AUC

Foruden Balance har andre digitale aktivbevaringsfirmaer også set en stigning i deres aktiver under forvaring. Et af dem er Korea Digital Asset (KODA), den største institutionelle krypto-bevaringstjeneste i Sydkorea, der har oplevet en bemærkelsesværdig vækst i kryptoaktiver under deres forvaring.

For nylig afslørede virksomheden, at værdien af disse kryptoaktiver under deres forvaring voksede med næsten 248 % i anden halvdel af 2023. KODA, som blev etableret gennem et samarbejde mellem den store koreanske bank KB Bank, krypto-venturekapitalvirksomheden Hashed og blockchain-techvirksomheden Haechi Labs, sagde, at værdien af disse aktiver nåede ca. 8 billioner koreanske won (6 milliarder dollars) ved udgangen af sidste år. Dette var en betydelig stigning fra de 2,3 billioner won registreret ved udgangen af juni 2023.

I mellemtiden har institutionelle investorer i USA vendt sig mod spot Bitcoin ETF’er for at få eksponering over for den blomstrende kryptosektor. Tidligere på ugen nåede daglig handelsvolumen for spot Bitcoin ETF’er næsten 2 milliarder dollars, det højeste niveau siden den første handelsdag den 11. januar.

Som tidligere rapporteret oplevede spot Bitcoin ETF’er en betydelig tilstrømning på cirka 2,3 milliarder dollar sidste uge, næsten en fordobling af den foregående uges tilstrømning på 1,2 milliarder dollar.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button