AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Digital Asset Market Surges in Recent Months with Massive Increase in Investor Sentiments

Det digitale aktivmarked fortsætter med at notere flere sejre i de seneste måneder, idet det genvinder tab, der er registreret i de foregående måneder, hvor flere aktiver er steget til årlige rekordhøjder.

Et nyt rapport fra CoinShares Weekly Asset Flow viser en massiv stigning i investorstemningen i løbet af den seneste uge, hvilket fortsætter den gode løb og signalerer et voksende marked.

Digitale aktiefonde registrerede en samlet værdi på 176 millioner dollars sidste uge og forlængede dermed de ugentlige indstrømninger til deres ottende sammenhængende uge. Den fornyede stigning på markedet efter adskillige uger i det røde område kommer, da flere virksomheder forventer en godkendelse af en spot ETF for Bitcoin (BTC) fra den amerikanske Securities and Exchange Commission, som tidligere har afvist ansøgninger med henvisning til bekymringer om markedsmipulation.

Den massive stigning, der har varet i otte uger, hæver årets samlede til 1,32 milliarder dollars, en god figur ifølge nogle kommentatorer på grund af det skarpe fald på markedet sidste år på grund af faldet for Terra og FTX, der slettede milliarder fra markedet.

Imidlertid er årets figur stadig langt fra de 10,7 milliarder og 6,6 milliarder, der blev registreret i 2021 og 2020. I 2021 nåede BTC og flere altcoins all-time highs, der endnu ikke er brudt i over to år.

BTC lederrally, altcoins stiger

Som forventet blev sidste uges tal domineret af BTC med indstrømninger på 155 millioner dollar og en stigning i aktiver under forvaltning, mens short bitcoin registrerede udstrømninger på 8,5 millioner dollar.

BTC-prisen står på 37.735 dollars ved trykningstidspunktet og er steget med 2,5% i løbet af de seneste syv dage, mens tyrene ser ud til at tænde for en massiv stigning på baggrund af de seneste markedsgevinster.

Top  SingularityNET: AGIX-Token på vej mod nye højder i Bullenmarkedet

Der blev også registreret indstrømninger på altcoin-fronten med Ethereum (ETH) og Avalanche (AVAX), der steg med henholdsvis 3,3 millioner og 1,8 millioner dollar. I de seneste uger har Ethereum vist positive tegn efter adskillige uger med udstrømninger og skepsis, på trods af lanceringen af flere spot Ethereum ETF’er.

På den anden side steg AVAX, den indfødte token af Avalanche blockchain, med 22% i løbet af de seneste syv dage, efter at store institutionelle investorer som JP Morgan annoncerede tokeniseringstests i partnerskab med netværket.

Den største vinder blandt altcoins forblev Solana (SOL), der registrerede indstrømninger på 13,6 millioner dollar og forlængede sin gode løb af sammenhængende indstrømninger, da den holdt sin titel som institutionelle investorers foretrukne altcoin. Uniswap og Polygon registrerede udstrømninger på henholdsvis 0,55 og 0,86 millioner dollar.

Europa overgår USA

Geografisk fortsætter Europa med at registrere flere sejre end USA, da det går foran med hensyn til ensartede kryptovalutaregler, efter vedtagelsen af Markets in Crypto Assets (MiCA) -reguleringen.

Tyskland og Schweiz så indstrømninger på henholdsvis 63 millioner og 35 millioner dollars, mens USA registrerede udstrømninger på 19 millioner dollars. Canada førte de ugentlige indstrømninger med 97,7 millioner dollars, da reguleringsmyndigheder fortsatte med at forme flere markedssektorer.

ETP-aktier er også steget i de seneste tider med et gennemsnit på 11%, hvilket er betydeligt højere end tallene fra 2021-bullmarkedet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button