AnalyseBitcoinDogecoin

DOGE viser tegn på kortvarig nedadgående tendens: Kan bullerne vende udviklingen?

Dogecoin [DOGE] viser tegn på en kortvarig nedadgående tendens i prisdiagrammerne. Efter at have faldet til en støttezone på 0,086 dollar ændrede dynamikken sig, men Bitcoin [BTC] opsvinget natten over førte til en generel stigning i formuepriserne.

Das November-Hoch wurde als Unterstützung erneut angestrebt

Den 12-timers prisgraf viste en udvikling i en bearish markedstruktur, hvilket resulterede i en faldende RSI på 41,5, hvilket indikerer en ændring i dynamikken. Selvom OBV holdt fast i en støttezone hele december, var der et stærkt modstandsniveau på 0,085 $, der tidligere havde ført til et kraftigt prisfald til 0,07 $. Køberne brød igennem dette niveau igen og testede det som en støttezone midt i december, men prisen fandt nu modstand på et lavere tidsramme modstandsniveau på 0,0928 $.

Die steigenden aktiven Adressen waren ermutigend

Antallet af aktive adresser har været stigende siden midten af november, hvilket viser øget brugerengagement og efterspørgsel efter DOGE. Ved trykningstidspunktet var indikatoren tæt på sit højeste niveau i tre måneder. Det sociale volumen var stærkt i begyndelsen af december, men faldt siden. Alligevel var det højere end i oktober og første halvdel af november. Den hvilende omløb oplevede en markant stigning, da prisen lå på 0,097 $ den 12. december, hvilket indikerede øget tokenbevægelse og øget salgsaktivitet, efterfulgt af en prisnedgang for at understøtte denne idé.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Kryptoinvesteringer oplever bemærkelsesværdige tab: Hundreder af millioner flød ud af digitale aktiver

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button