AnalyseBitcoinDogecoin

Dogecoin (DOGE) mister 10% på 24 timer: Hvad skete der?

Dogecoin (DOGE) har tabt 10% i værdi inden for de seneste 24 timer. Den originale Memecoin har mistet ca. 40% af sin værdi fra april til maj.

DOGE er i dag faldet med mere end 10% i det 24-timers diagram og handles ved en kritisk zone på $0,12 kl. 4:00 UTC. Dette er den laveste værdi for den originale Memecoin i både en syv-dages og en en-måneds periode, da den har mistet 19% og 39% af sin værdi i disse tidsrum. På årsbasis er DOGE-kursen stadig steget med over 64%, men den ligger nu langt under $0,22-mærket, som den nåede mellem slutningen af marts og begyndelsen af april i år. Dette niveau er forresten det højeste niveau for mønten siden december 2021.

Handelsvolumenet for DOGE steg i dag med 28%, da mønter til en værdi af $1,39 mia. blev handlet mellem adresser, og priserne svingede mellem et lavpunkt på $0,12 og et højdepunkt på $0,14. Samtidig faldt markedsdækningen af de 144,11 mia. cirkulerende mønter til $18,72 mia.

I starten af maj er det værd at undersøge, hvad der har bragt Dogecoin i denne situation.

Salgspresset efter Bitcoin-halveringen

Trods rapporter om stigende DOGE-ejere, stor DOGE-hvalaktivitet og årlige 4/20-festligheder blev mønten i sidste måned påvirket af flere faktorer, der påvirkede det bredere kryptomarked. En af katalysatorerne var det massive salgspressure, der indtrådte efter fjerde halvering af Bitcoin (BTC) den 20. april.

En anden vigtig faktor er den faldende interesse for børsnoterede Bitcoin-fonde (ETF’er) i USA. Dette blev tydeliggjort af nettostrømmene, der dominerede markedet i hele april.

Top  Artificial Superintelligence Alliance (FET) stiger med over 70 % - Overafgang Bitcoin, Solana og TRON

Manglende væsentlige nyheder i Dogecoin-samfundet

Bortset fra de stigende Bitcoin-priser i marts sidste år, er Dogecoin flere gange steget på grund af Elon Musks forskellige udtalelser.

Den populære fortaler for mønten, kærligt kaldet “Dogefather” af samfundet, har lovet, at Tesla “på et tidspunkt” vil acceptere DOGE-betalinger for deres elektriske køretøjer. I denne forbindelse udtalte Musk også sætningen: “Dogecoin to the moon!” Nogle af milliardærens indlæg på X, som DOGE-fans ser som et positivt tegn for fremtiden for økosystemet, har også påvirket priserne.

En anden positiv nyhed for DOGE er det kommende betalingssystem fra X, der skal omdannes til en “Alt-i-en-app”, som vil støtte mønten. Efter de seneste udviklinger er det allerede blevet godkendt i mere end 20 amerikanske stater.

Manglen på vigtig opdatering og kryptiske beskeder fra Musk, som samfundet så gerne forbinder med deres elskede mønt, har dog på en måde bidraget til, at flammerne for Dogecoin flakker.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button