AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Dogecoin kursprognose, da handelsvolumen når 1 milliard dollars – Køber hvaler dykket?

Dogecoin-prisen falder med 5%

I løbet af de sidste 24 timer er Dogecoin-prisen faldet med 5%, hvilket betyder, at den nu ligger på $0.077208, samtidig med at kryptomarkedet som helhed knap nok bevæger sig i dag. Til trods for denne nedgang, er DOGE steget med 2.5% i den seneste uge og hele 27% inden for de sidste 30 dage. Siden begyndelsen af året er dette memetoken steget med 10%. Trods dagens lidt skuffende resultat er der et opmuntrende tegn at finde i den 24-timers handelsvolumen, der forbliver forholdsvis høj på $1 milliard. Dette volumen kan potentielt føre til yderligere stigninger for memetoken, som fortsat venter i håbet om nogen potentielle nyheder om X’s integration af DOGE-betalinger.

Dogecoin-prisprognose og handelsvolumen

Dogecoin’s indikatorer befinder sig i en blandet position lige nu, hvilket betyder at yderligere fald er lige så sandsynlige som nye stigninger. Dogecoin’s RSI er faldet til et niveau lige over 50, og afhængigt af markedets generelle retning, kan det fortsætte med at falde sammen med Dogecoin-prisen. Samtidig forbliver Dogecoin’s 30-dages gennemsnit over dets 200-dages gennemsnit, selvom vinklen er aftaget en smule. Det bliver derfor meget interessant at se, om Dogecoin’s nuværende supportniveau holder, for hvis mønten falder under $0.0750, kunne det resultere i større tab.

På en mere positiv note forbliver altcoin’s 24-timers handelsvolumen sund, efter at det for en måned siden kun lå på omkring $250 millioner og i dag er steget til omkring $1 milliard. Dette betyder, at interessen for DOGE stadig er relativt høj og kunne være nok til at give memetoken flere gevinster i de kommende dage.

Top  Forsvarsekspert: Bitcoin kan sikre USA mod cyberangreb

Er hvaler ved at købe på faldet?

Det er imidlertid vigtigt at bemærke, at en stor del af dette volumen måske stammer fra hvaler og store handlende, der sælger DOGE, da de seneste data viser overførsler af memetoken til børser. Dette kunne betyde, at Dogecoin-prisen skal falde lidt mere, før den begynder at stige igen, især da SEC’s nye håndhævelsesaktion mod Kraken har påvirket markedet i dag. Generelt set befinder markedet sig dog stadig i en god position, da analytikere og handlende forventer, at SEC vil godkende Bitcoin ETF’er i det nye år. En sådan godkendelse ville løfte hele markedet, herunder DOGE.

Nye memetokens med stærke fundamentaler

Den primære udfordring for DOGE er, at den i høj grad er afhængig af Elon Musk og X for prisgevinster, da memetoken reelt set ikke har nogen grundlæggende egenskaber. Som sådan vil mange handlende muligvis foretrække at investere deres penge i alternativer, der faktisk har reel nytteværdi, og her er der for tiden flere nye memetokens, der opfylder dette kriterium. Et stærkt eksempel på dette er Meme Kombat (MK), en ERC-20 cryptocurrency, der har rejst næsten $2 millioner i sin forsalg. Hvad der adskiller Meme Kombat fra almindelige memetokens, er, at det ikke blot er en kryptocurrency, men også en online bettingplatform. Platformen muliggør brugernes satsning på AI-genererede kampe mellem memekarakterer, som visualiseres i realtid for brugerne at følge med i. Brugerne placerer væddemål ved brug af den native token MK, som platformen også bruger til at udbetale gevinster. Udover dette kan indehavere stake MK for at sikre sig en passiv indkomst, udover eventuelle gevinster og prisstigninger for MK.

Top  Illegal XRP Exchange Operator Sentenced to Eight Years in South Korea for Duping Investors - En overskrift til en artikel baseret på de angivne oplysninger.

Alle disse funktioner forklarer, hvorfor Meme Kombat’s salg går så godt, og nye investorer kan deltage ved at besøge projektets officielle hjemmeside. 1 MK koster i øjeblikket $0.205, med en samlet maksimal forsyning på 120 millioner. Besøg Meme Kombat nu.

Disclaimer: Crypto er en højrisikofyldt aktivklasse. Denne artikel er kun til informativ brug og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital. Tilmeld dig vores gratis daglige nyhedsbrev En hurtig 3 minutters læsning om dagens kryptonyheder!

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button