AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Dogecoin medstifter afslører lille Bitcoin-stash og hvilken fest han vil holde, hvis Bitcoin når $100k

I februar afslørede medstifteren af Dogecoin, Billy Markus, at han ejer en lille beholdning af Bitcoin. Markus offentliggjorde på X (tidligere Twitter), at han har lige under 0,006 Bitcoin, hvilket i øjeblikket er værd $311,21. Denne afsløring kom som svar på en følgers spørgsmål om, hvorvidt han ejer nogen Bitcoin. Markus antydede også, hvad han ville gøre, hvis Bitcoin en dag nåede prisen på $100.000. I så fald ville hans Bitcoin-beholdning være $600 værd, og han ville fejre det ved at spise på Olive Garden.

Markus er kendt for sine ofte lette og humoristiske kommentarer omkring kryptoaktiver. I 2015 solgte han alle sine kryptoaktiver, herunder Dogecoin og Bitcoin, for at købe en brugt Honda Civic sedan. Dette skete to år efter lanceringen af Dogecoin-projektet med Jackson Palmer.

Forholdet mellem Dogecoin og Bitcoin er født ud af humor. Mens Bitcoin-netværkets lancering i 2009 havde en langsom adoptionstakt, er Dogecoin skabt som en satire rettet mod nye krypto-projekter, der kom til verden efter lanceringen af Bitcoin. Dogecoin har dog fået en overraskende popularitet og er blevet et stærkt krypto-aktiv på trods af sin oprindelige ‘joke crypto asset’ etiket.

I modsætning til dette er Bitcoin-netværket ved at opnå stærke bullish signaler. BTC handles for øjeblikket til $51.990, hvilket er en stigning på 0,99% inden for de sidste 24 timer. Derimod handles Dogecoin til $0,085, hvilket er en nedgang på 0,32% inden for de sidste 24 timer.

Dogecoin har også fanget Elon Musks fascination og er tilsyneladende en af de betalingsløsninger, der vil blive tilbudt, når X Payments-platformen går live. Planen er at låse mere brugerfunktionalitet og nye handelsmuligheder op. Dogecoin er også en del af Xs idé om at skabe et globalt online torv, der fremmer ytringsfrihed.

Top  Europas erste einheitliche Regeln für den Krypto-Sektor tritt in Kraft: Was bedeutet das für Anbieter von Bitcoin, Ethereum und Co.?

Generelt er forbindelsen mellem Dogecoin og Bitcoin en del af en større fortælling om forbindelsen mellem forskellige kryptoaktiver og deres forbindelser til nye teknologier og idéer. Det er spændende at se, hvordan denne udvikling vil forme fremtiden for kryptovalutamarkedet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button