AltcoinsBitcoinCardanoDeFiDogecoin

Donald Trump Expresses Support for Crypto in Bid for Re-Election

Donald Trump udtrykker støtte til kryptovalutaer

Presidential kandidat Donald Trump har for nylig givet udtryk for sin støtte til kryptovalutaer og angivet, at han vil ophøre med fjendtligheder mod krypto i USA, hvis han blev genvalgt. Han opfordrede til, at man lader kryptovalutaer være, hvis man skal omfavne dem, og at man bør stemme på Trump, hvis man kan lide krypto.

Tidligere havde Trump åbent kritiseret Bitcoin og andre kryptovalutaer og beskrev dem som “ikke penge”, samtidig med at han fordømte deres volatilitet og mangel på indre værdi. Han hævdede desuden, at disse aktiver kunne lette ulovlige aktiviteter som narkotikahandel.

Krypto’s rolle i forme vælgernes præferencer

Ifølge Coinbase hævder cirka 20% af amerikanske voksne, eller over 50 millioner personer, at de ejer kryptovalutaer. Markus Levin, medstifter af XYO Network, sagde, at dette betydelige tal utvivlsomt har fanget kandidaternes opmærksomhed.

Imens Jonathan Thomas, administrerende direktør for prime brokerage Blueberry, påstod, at Trumps krypto-venlige holdning vil påvirke vælgere, der prioriterer krypto som en enkeltstående sag.

Skepsis omkring Donald Trumps krypto-tiltale

NFT-entusiast Thorne Melcher betegnede Trumps nylige støtte som “tvivlsom”. Hun bemærkede, at det markerer en betydelig afvigelse fra hans tidligere negative udtalelser.

Trump’s strategi for at lokke krypto-vælgere væk fra Biden

Engang en krypto-skeptiker er Trump nu blevet en dedikeret NFT-entusiast. Han deltager aktivt på markedet, selv ved at sælge over $1 million værdi af NFT’er, nogle med hans mughot.

Ifølge Stephanie Vaughan, medstifter af DeFi-firmaet Veda, er det tydeligt, at mange individer inden for krypto-samfundet er tilbøjelige til at støtte Trump eller undlade at støtte Biden.

Top  Bitcoin styrtdykker efter salg af minerreserver - Kryptomarkedet falder med over 3.40% på en dag

Der var muligvis mange krypto-fokuserede vælgere, der stemte på Biden under det sidste valg, fordi det på det tidspunkt ikke var klart, at han ville indtage en så hård linje imod industrien. Det er imidlertid klart nu, at regulering ved håndhævelse er det synspunkt, Biden-administrationen har påtaget sig. Og dette er helt uhåndterligt for en meget stor del af mennesker, der arbejder i industrien eller er generelt positive over for den.

Trump anerkender, at krypto’s opkomst er en betydelig faktor for en stor del af vælgerne ved det kommende valg. Derfor gør han bevidste anstrengelser for at tiltrække dem væk fra Biden.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button