AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Donald Trump lykkedes med at rejse $25 mio. på Bitcoin 2024 konferencen i Nashville

Donald Trump hæver $25 millioner på Bitcoin 2024 konference

Donald Trump formåede at indsamle imponerende $25 millioner på Bitcoin 2024 konferencen i Nashville i løbet af den forgangne weekend, ifølge Bitcoin Magazines administrerende direktør.

Rekordindsamling ved Bitcoin 2024 konferencen

Den tidligere præsident Donald Trump trådte ind i den digitale valutaverden ved at deltage i Bitcoin 2024 konferencen i Nashville. Med over 10.000 tilhængere til stede lykkedes det ham at indsamle en bemærkelsesværdig sum på $25 millioner via forskellige donationskilder inden for kryptovaluta som Bitcoin og Ethereum.

Overvældende støtte fra tilhængere

Trump’s tilstedeværelse på konferencen og den betydelige pengeindsamling viser tydeligt den enorme støtte, han fortsat modtager fra tilhængere, selv efter at han forlod Det Hvide Hus. Hans evne til at mobilisere sådanne beløb på blot én begivenhed viser også den øgede accept af kryptovaluta som en legitim betalingsmetode og fundraisingværktøj.

Stadig en magtfaktor i politik

Med denne seneste demonstration af økonomisk støtte og engagement fra tilhængere, er det tydeligt, at Donald Trump stadig har en betydelig indflydelse i amerikansk politik og samfundet generelt. Hans tilstedeværelse på Bitcoin 2024 konferencen og den imponerende økonomiske støtte, han formåede at skaffe, viser, at han fortsat er en magtfaktor, der ikke kan ignoreres.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Bitcoin-Preis bestätigt fallendes Keilmuster: Ein Ausbruch nach oben zu erwarten

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button