AltcoinsBitcoinEthereum

Donald Trumps investering i Meme-Mønt TRUMP giver en fantastisk afkast på 15.000 %

Den tidligere præsident Donald Trump har scoret en imponerende avance på 15.000 % på sin investering i meme-mønten “TRUMP” (MAGA), hvilket har skabt overskrifter i kryptovaluta-verdenen.

I en kryptomarked præget af usikkerhed har den tidligere amerikanske præsidents investering i TRUMP-mønten vist sig særdeles profitabel. Arkham Intel, et krypto-intelligence-firma, har for nylig meddelt, at Trumps oprindelige investering på 7.100 dollars i TRUMP-tokens mellem august og oktober 2023 er steget til en imponerende værdi på over 1,07 millioner dollars.

Arkham Intel delte denne bemærkelsesværdige afsløring på X (tidligere Twitter) og understregede de betydelige gevinster, som Trump har opnået med sine TRUMP-investeringer. Trods den oprindelige investering på kun 7.100 dollars vurderes hans TRUMP-beholdning nu til næsten 1,07 millioner dollars, hvilket svarer til en utrolig avance på 15.000 % på hans investering. Firmaet fremhævede, at handelsværdien af TRUMP aktuelt ligger på 1,90 dollars pr. token.

Trump erhvervede størstedelen af sine TRUMP-beholdninger kort efter mærkningen af sin adresse den 16. august 2023. I en betydelig transaktion modtog han den 19. august 469.000 TRUMP-tokens til den dengangværende værdi af 5.600 dollars. Desuden modtog han to måneder senere en yderligere betydelig sum TRUMP-tokens til en værdi af omkring 1.500 dollars.

Selvom den aktuelle handelsværdi af TRUMP er på 1,50 dollars, er Trumps beholdning stadig betydelig og beløber sig til i alt 868.920 dollars for hans 579.281 TRUMP-tokens. Meme-møntens markedsværdi nåede sit højdepunkt på 96 millioner dollars med en høj handelspris på 2,32 dollars pr. TRUMP, hvilket midlertidigt drev Trumps afkast op på 1,343 millioner dollars.

Forståelse af TRUMP Meme Coin

TRUMP-meme-mønten med sloganet “Make Crypto Great Again” adskiller sig ved sin unikke tokenomics-struktur. Der pålægges en skat på 1 % på transaktioner, hvor midlerne anvendes til formål som støtte til amerikanske veteraner, forebyggelse af børnehandel, marketing, udvikling og likviditet. Mønten har en samlet udbud på 47 millioner tokens.

Top  DePIN: Die Zukunft der dezentralisierten physischen Infrastrukturnetze im Krypto-Markt

Det officielle Twitter-konto for TRUMP-meme-mønten, @MAGAMemecoin, fejrede for nylig en milepæl og modtog i alt 100 ETH i donationer. Den seneste donation gik til National Veterans Homeless Support og understreger fællesskabets engagement i velgørenhed og sociale formål.

Politisk opbakning styrker TRUMP

TRUMP-token har ikke kun opnået økonomisk trækkraft, men også betydelig kulturel og politisk relevans. Det er bemærkelsesværdigt, at politiske personligheder som Ron DeSantis og Vivek Ramaswamy har givet deres støtte til Donald Trump, hvilket yderligere opvarmer den optimistiske stemning omkring tokens.

Content-opretter Jake Gagain kommenterede den imponerende præstation af TRUMP med ordene: “Endnu en alle tiders høj for TRUMP, da Ron DeSantis afbryder sin støtte til Donald J. Trump.” Jo mere TRUMP vinder, desto højere stiger TRUMP. 2024 ser optimistisk ud for @MAGAMemecoin.” Krypto-influencer McKenna tilføjede: “DeSantis och Vivek er begge fra USA, der trådte tilbage, og de støtter begge Trump som Republikansk kandidat. Jeg har ikke set en klarere satsning for 2024 end TRUMP.”

Trumps engagement med krypto

Trumps indirekte, men mærkbare engagement i kryptofællesskabet, herunder udstedelse af NFT’er og On-Chain-aktiviteter, antyder en voksende forbindelse til branchen. Trumps seneste NFT-overførsel til Bitcoin-netværket via Ordinals og den vellykkede omsætning af Ethereum-aktiver tyder på en differentieret, men substantiel deltagelse i kryptorummummet.

Trumps engagement i krypto-verdenen, sammen med hans offentlige holdning til skabelsen af en digital centralbankvaluta (CBDC) i tilfælde af hans genvalg, tegner et komplekst billede af det tidligere præsidents forhold til den voksende sektor af digitale aktiver. Mens præsidentvalget i USA i 2024 nærmer sig, forbliver grænsefladen mellem Trumps politiske udvikling og TRUMP-tokenets præstation et interessant punkt.

Mens præsidentvalget i USA i 2024 nærmer sig, er alle øjne rettet mod grænsefladen mellem Trumps politiske rejse og TRUMP-meme-mønts præstation, hvilket gør det til et fængslende narrativ i kryptovaluta-verdenen. På nuværende tidspunkt handles TRUMP til 1,77 dollars og fastholder sin position på kryptomarkedet med en daglig stigning på 5,24 %.

Top  Europæiske DAO'er står over for juridiske udfordringer - EU satser på en hybrid: SCE. En ekspert forklarer hvad det handler om.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button