AltcoinsBitcoinRipple

Dramatisk fald i XRP Ledger aktiviteter: 65,6% nedgang i transaktioner og stigning i transaktionsgebyrer

Ripple-Bericht viser nedgang i XRP Ledger aktiviteter

Ripple har offentliggjort deres XRP Markets Report for andet kvartal 2024, og fokus har været på præstationen af XRP Ledger (XRPL). Ifølge rapporten viser XRP Ledger en nedgang på 65,6 % i antallet af transaktioner sammenlignet med første kvartal. Dette er en betydelig tilbagegang i forhold til den tidligere stigning på 108 % mellem fjerde kvartal 2023 og første kvartal 2024.

Desuden er transaktionsgebyrerne steget markant på XRP Ledger. Antallet af XRP-token, der brændes for transaktionsgebyrer, faldt med 22,1 %, mens de gennemsnitlige transaktionsomkostninger steg med over 141 % fra første til andet kvartal. Ripple har forklaret, at denne stigning skyldes øgede sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte netværket mod spam.

Til trods for disse negative tal for andet kvartal, er Ripple fortsat optimistisk om fremtiden. De forventer, at Archax-børsen i Storbritannien, som er reguleret, vil bidrage til at bringe millioner af dollars værdi af tokeniserede Real-World-Assets (RWA) ind i netværket inden 2025. Derudover forventer Ripple, at XRP Ledger vil se en større brugerskare og transaktionsvolumen efter lanceringen af en Stablecoin, der er dækket af amerikanske dollars og statsobligationer.

Trends på kryptomarkedet

I markedet for kryptokurver er der sket store fremskridt med hensyn til institutionel accept. Ripple ser godkendelsen af børshandlede Ether-fonde som en vigtig diversificering af markedet, efter den enestående succes med Bitcoin-fonde. Virksomheden tror, at dette kan åbne vejen for flere krypto-baserede fonde, herunder en mulig Solana ETF.

Desuden påpeges det i rapporten, at faktorer som inflation, renter og arbejdsløshed spiller en stor rolle i køberes og sælgeres følelsesmæssige tilstand. Derudover har Bitcoin-prisen vist en øget korrelation med S&P 500 i andet kvartal, hvilket indikerer en tættere forbindelse til aktiemarkedet.

Top  Steht die Genehmigung von Bitcoin ETFs bevor? Expertenmeinungen, Prognosen und Auswirkungen auf den Kryptomarkt

Ripple bemærker, at markedet har en tendens til at foretrække mere etablerede tokens, da mindre kapitaliserede tokens har oplevet en nedgang på over 70 %, mens de største tokens har klaret sig bedre.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button