AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

El Salvador fastholder sin støtte til Bitcoin efter vicepræsidentvalget

El Salvador’s Continuation of Bitcoin Endorsement Post-Vice Presidential Election

Felix Ulloa, vicepræsidenten for El Salvador, afviste anmodninger fra Den Internationale Valutafond (IMF) om at genoverveje Bitcoins juridiske betalingsmiddelstatus under præsident Nayib Bukeles anden embedsperiode.

Ulloa understregede regeringens støtte til kryptovalutaer og påpegede som bevis den nylige godkendelse af Bitcoin-relaterede børshandlede fonde (ETF’er) af den amerikanske Securities and Exchange Commission.

El Salvador, der blev den første nation til at acceptere Bitcoin som lovlig betalingsmiddel i september 2021, har til hensigt at gå videre med planer om at etablere Bitcoin-baserede obligationer og skabe Bitcoin City. El Salvador fastholder sin pro-Bitcoin holdning på trods af IMF’s vedvarende forbehold, der måske vil påvirke den offentlige mening om kryptovalutaen.

Robert Kiyosaki Advokater for Bitcoin som et værn mod økonomiske forseelser

Robert Kiyosaki, den velkendte forfatter af “Rich Dad Poor Dad,” afslørede, at han beholder Bitcoin som forsikring mod “tyveri af vores formue via vores penge”. Kiyosaki anklagede wall street-bankfolkene, regeringen og den amerikanske centralbank (Federal Reserve) for at stjæle penge gennem manipulation af aktiemarkedet, beskatning og inflation.

Han udtrykte mistillid til fiatpenge og understregede behovet for at investere i og spare Bitcoin som en sikkerhedsforanstaltning. Som en hyppig kritiker af den amerikanske økonomi og USD, betragter Kiyosaki guld og sølv som “Guds penge” og Bitcoin som “folkets penge”.

US Crypto Mining’s energiforbrug under overvågning midt i Bitcoins stigning

Kryptominørers energiforbrug er underkastet en nødsituationseftersyn af det amerikanske energiministerium (DOE), som pålægger dem at indberette deres forbrug i de følgende seks måneder.

Undersøgelsen er for at forstå og adressere den mulige stigning i kryptomineraktiviteter og dets indvirkning på elforbruget, som er blevet udløst af en nylig stigning i Bitcoins pris.

Top  Bitcoin ETFs i USA oplever volatil handelsuge: ARKB taber over 226 millioner dollars, mens BlackRock styrker sin dominans

DOEs energiinformationsadministration (EIA) vil indsamle oplysninger og feedback fra offentligheden samtidig med at fokusere på udviklingen i energiefterspørgslen til Bitcoin-minedrift, identificere områder med hurtig vækst og vurdere kilderne til elektricitet.

Denne handling er en del af den amerikanske regerings kontinuerlige bestræbelser på at kontrollere og forstå kryptominersektoren, der tackler spørgsmål relateret til energiforbrug og miljøpåvirkninger. Virkningen på Bitcoins prissætning afhænger af fremtidige regulerende foranstaltninger som følge af eftersynet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button