AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

El Salvador skaber overskrifter ved at lade Bitfinex åbne landets første registrerede og licenserede digitale aktivserviceudbyder

Bitfinex lancerer i El Salvador
Bitfinex lancerer i El Salvador den 31. januar og bliver den første registrerede og licenserede digitale aktørtjenesteudbyder i landet. Bitfinex Securities, en prominent digital aktiebørs, offentliggjorde sin plan om at etablere virksomhed i El Salvador i en e-mail delt med Cryptonews.com. Lanceringen af Bitfinex i det centralamerikanske land forventes at styrke landets status som en nøglespiller i digital aktivforskningsområdet og potentielt påvirke det kommende generelle valg den 4. februar.

El Salvador drager fordel af Bitcoin-investeringer
Handlingen kommer kun to måneder efter præsident Nayib Bukeles annoncering af, at El Salvadors Bitcoin-investeringer vendte profitabelt. Da Bitcoin-prisen oversteg $42.000 begyndte præsident Bukele på de sociale medier at erklære, at landet endelig havde tjent penge på sin kryptovaluta-investering og havde til hensigt at fortsætte med at beholde sin aktiver.

“El Salvadors Bitcoin-investeringer ligger i plus!” udtalte Bukele. “Med den nuværende Bitcoin-markedspris vil vi ikke kun kunne inddrive 100% af vores investering, men også opnå et overskud på $3.620.277,13 USD (på nuværende tidspunkt). Selvfølgelig har vi ingen intention om at sælge det.”

Naturalisering gennem Bitcoin
El Salvadors kongres vedtog også en ny lov, der tillader udenlandske borgere at opnå statsborgerskab gennem Bitcoin-investeringer den 21. december 2023. Den lov tilbyder en fremskyndet statsborgerskab til udenlandske investorer, der bidrager til sociale og økonomiske udviklingsprogrammer. Denne initiativ er en del af landets strategi for at tiltrække udenlandske investeringer og styrke sin økonomi.

Derudover letter loven naturaliseringsprocessen for ikke-spansktalende investorer ved at eliminere den sædvanlige krav om fem års opholdstilladelse. Udenlandske investorer i Bitcoin vil nu hurtigere kunne opnå salvadoransk statsborgerskab. Loven specificerer ikke en minimumsbeløb, hvilket udvider dens appel til en bred vifte af investorer.

Top  El Salvadors Bitcoin Bonds Får Tilsagn Om Udstedelse I 2024

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button