AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Elon Musk kritiserer NFTs: Hvorfor Bitcoin-ordinals kan være en løsning

Elon Musk har rettet en kritik mod non-fungible tokens (NFTs) under en nylig optræden på podcasten “Joe Rogan Experience”. Han påpegede, at mange NFTs ikke eksisterer fuldt ud på blockchain, men derimod fungerer som URL’er til eksterne servere, der hoster de faktiske digitale aktiver. Denne arrangement efterlader NFT-ejere sårbare over for at miste deres aktiver, hvis hostingvirksomheden går konkurs. Musk foreslog, at man i det mindste skulle kode JPEG’en i blockchain, så man stadig har adgang til billedet, hvis hostingvirksomheden lukker.

Dette kritikpunkt fra Musk bidrager til en længe diskuteret debat i NFT-fællesskabet omkring autenticitet og sikkerhed ved digitale kunstværker, der er repræsenteret af disse tokens. Mens nogle NFT-projekter gemmer deres aktiver direkte på Ethereum-blockchainen, bruger andre eksterne servere, hvilket potentielt udsætter aktiverne for risiko, hvis serveren af en eller anden grund går ned.

Bitcoin-entusiaster tog Musk’s kommentarer til sig for at fremhæve Bitcoin’s Ordinals-protokol. Denne Bitcoin-baserede protokol indskriver kunstværker og medier på selve Bitcoin-blockchainen, hvilket tilbyder en alternativ tilgang til NFTs i forhold til Ethereum’s model. Dette betyder, at så længe Bitcoin-netværket fungerer, er NFT’erne tilgængelige.

Flere Bitcoin-tilhængere udtrykte deres synspunkter efter Musk’s kommentarer, herunder Bitcoiner Will Clemente, der påpegede vigtigheden af Bitcoin ordinals-protokollen for direkte at indskrive billeder og tekst på den mest sikre open source monetære netværk på planeten.

En medlem af NFT-fællesskabet gik endda så langt som til at indskrive videoen af Musk på Bitcoin-blockchainen for at bevise, at Bitcoin NFTs (Ordinals) gemmes fuldt ud på blockchain for evigt.

Det er vigtigt at bemærke, at denne artikel kun er baseret på informationerne i den givne tekst og ikke inkluderer nogen eksterne links eller billeder. Eventuelle grammatiske fejl er blevet rettet.

Top  Fantom Foundation kämpft um Wiedergutmachung nach Krypto Verluste - Gerichtsentscheidung ebnet Weg für Rückgewinnung von verlorenen Vermögenswerten

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button