BitcoinFinanzenShiba Inu

En Shiba Inu Wallet forvandler 8.000 USD til 5,7 milliarder USD på et år: Den mystiske historie bag en krypto millionær

Bitcoin Teenie og den mystiske Shiba Inu Wallet

Det seneste nummer af SHIB Magazin har bragt en særlig historie om en Shiba Inu Wallet, der på et år forvandlede en investering på 8.000 USD til en imponerende sum af 5,7 milliarder USD. Walletadressen købte SHIB Token via Uniswap i august 2020 og overførte dem til forskellige andre wallets over de følgende tre år.

Krypto-verdenen er fyldt med både succes og fiasko, og SHIB Magazin har samlet nogle af de mest interessante af disse historier i deres seneste udgave. En af disse historier omhandler en wallet, hvis Shiba Inu investeringer i oktober 2021 blev anslået til at være omkring 5,7 milliarder USD. Ifølge Etherscan data blev SHIB Token først købt af denne adresse via Uniswap i august 2020. I løbet af de næste tre år blev der overført mindst 20 billioner SHIB Token til forskellige wallets, især da kursen var tæt på sit højdepunkt.

På nuværende tidspunkt ejer denne wallet cirka 200 milliarder token til en værdi af 1,8 millioner USD. Identiteten bag walletadressen forbliver dog ukendt.

Derudover rapporterede SHIB Magazin også om den unge Erik Finman, som de kalder verdens yngste krypto-millionær. Som 12-årig købte Finman for første gang Bitcoin for 1.000 USD. I dag, som 19-årig, sidder han på 403 BTC til en værdi af 2,8 millioner USD.

SHIB Magazin fortsætter med at bringe spændende historier fra krypto-verdenen, og det er tydeligt, at der stadig er mange ukendte og overraskende fortællinger, der venter på at blive fortalt.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button