AltcoinsBitcoinCardanoDeFiDogecoin

Er Bitcoin den bedste kryptovaluta at købe lige nu?

Bitcoin er fortsat en af de bedste kryptovalutaer at investere i lige nu, selvom prisen konsoliderer sig lige nord for $63.000. Med stigninger på over 10% siden sidste uge ser det lovende ud for Bitcoin-investorer. Det bløde amerikanske jobdata fra sidste fredag hjalp med at lette bekymringerne om potentielle renteforhøjelser fra Fed frem til 2025, hvilket fik prisen til at stige og skabe en pludselig stigning i efterspørgslen efter spot Bitcoin ETF’er fra institutionelle investorer.

Ifølge The Block har der været nettoindstrømninger til spot Bitcoin ETF’er siden sidste fredag. Bitcoin er i øjeblikket tæt på sin 21DMA og har brudt en nedadgående trend. Dog fandt Bitcoin modstand ved sin 50DMA, hvilket indikerer, at selvom den kortvarige nedadgående tendens er brudt, har bjørnene endnu ikke fuldt ud fået kontrollen.

Det forventes, at Bitcoin vil forblive i sit multi-måneders interval på $56.000-74.000 i de kommende måneder, da det typisk tager 4-6 måneder for prisen på Bitcoin at stige betydeligt efter en halvering. Den seneste halvering fandt sted i april, hvilket passer godt med Bitcoins normale præstationer i sommermånederne.

Med en potentiel konsolideringsperiode inden for det eksisterende registerniveau kan det være en mulighed for at akkumulere. Bitcoin-hvaler har været aktive og har fået fat i forsyninger under den nuværende konsolidering. Med solide 2x gevinster på et år kan det tyde på, at Bitcoin er den bedste kryptovaluta at købe lige nu.

Men hvis investorer leder efter endnu større gevinster på 5x eller mere i den nuværende opadgående marked, vil det være en god idé at undersøge nogle af de alternative kryptovalutaer. AIOZ Network og Ethena er to potentielle kandidater, hvor AIOZ Network har vist sig at have et stort potentiale og Ethena har innovative DeFi-protokoller bag sig.

Top  Spændende begivenheder venter i den kommende handelsuge: Tesla-event og gode nyheder fra BYD - få de seneste opdateringer på Märkte & Trends YouTube-kanal!

En alternativ kryptovaluta at overveje er Wiener AI, en morskabsmønt, der tilbyder AI-handelskapaciteter og har allerede rejst over $1 million. Med store risici følger store gevinster, og Wiener AI kunne være en af ​​dem. Dog skal man huske, at kryptovaluta er en højrisiko aktivklasse, og det er vigtigt at søge professionel rådgivning, før man investerer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button