AltcoinsBitcoinCardanoEthereum

Er IOTA-tokenmængden skyld i kursfaldet?

IOTA’s Tokenmængde øges: Hvordan påvirker det kursen?

I september sidste år meddelte IOTA en betydelig stigning i udbuddet af IOTA-tokens fra 2,79 milliarder til 4,6 milliarder. Efterfølgende har nogle analytikere hævdet, at de nye tokens har været afgørende for at undertrykke prisen på tokens. Men et fællesskabsmedlem argumenterer for, at opbygningen af økosystemet i netværket er vigtigere end tokeninflationen.

IOTA annoncerede, at de vil frigive nye tokens hver anden uge over de næste fire år, forventeligt frem til udgangen af 2027. Af de nye 1,82 milliarder tokens vil økosystemsfonden, der inkluderer IOTA Foundation og Tangle Ecosystem Association, modtage 31%. Disse midler vil støtte udviklere, der arbejder med IOTA. Bidragsydere vil modtage 5%, mens Assembly Staker vil få 3,5%.

Har stigningen i tokenmængden påvirket kursen?

Siden annonceringen har der været stor debat om, hvordan dette har påvirket prisen. Prisen på IOTA er faldet med 22% siden september sidste år. Dog nåede den et årligt højdepunkt på $0,4146 i marts i år, hvilket øgede markedsdækningen til $1,32 milliarder.

Det angives, at tokenudbuddet kun er steget med 24,5% i dag (er i øjeblikket på 3,48 milliarder).

“Det kan virke som meget, men når vi tager højde for USD-inflationen (som er steget med 29% i samme periode), ser tingene meget anderledes ud… Konklusionen? Stigningen i udbuddet har gjort mindre skade på værdien af ​​IOTA, end pessimister tror.”

En anden indvending er, at IOTAs omdømme er blevet forringet, da det var den eneste token, hvis udbud er steget siden dens ATH i 2017. Dette er forkert. I samme periode er BTC-udbuddet steget med 18%, Ethereum med 25%, og Cardano med 35%. Disse projekter blev dog ikke angrebet og beskyldt for at presse kursen.

Top  Analyse: Forbes bezeichnet Cardano, Ethereum Classic og Ripple som 'Zombie' blockchains

Stigningen i tokenmængden er almindelig blandt de fleste kryptoprojekter og en naturlig del af blockchain-systemer, især dem med staking-belønninger.

Tokeninflation er ikke det vigtigste for et kryptoprojekt, tilføjer medlemmet. Snarere handler det om at udvide systemet, hvilket kræver mere end blot tilpasning af tokenmængden.

Markedsdynamik, accept og teknologisk fremskridt vil afgøre langsigtede værdier. Øget tokenmængde bidrager til denne udvikling og hindrer den ikke.

IOTA handler til $0,1169 og er faldet med 1,7% i de seneste dage, hvilket udgør en ugentlig nedgang på 5,3%.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button