AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Estonian payment processor CoinsPaid hacked for the second time – $7.5 million stolen

CoinsPaid Suffer Second Major Security Breach

Det estiske betalingsprocessor for digitale aktiver, CoinsPaid, har lidt sit andet sikkerhedsbrud inden for de sidste seks måneder, med uautoriserede transaktioner, der samlet set beløber sig til næsten $7,5 millioner, rapporterede web3-sikkerhedsfirmaet Cyvers.

Cyvers’ kunstige intelligenssystem identificerede flere uregelmæssige transaktioner kl. 13:26 GMT den 6. januar, hvilket resulterede i tilbagetrækningen af digitale aktiver til en værdi af $6,1 millioner, herunder Tether (USDT), Ether (ETH), USD Coin (USDC) og CoinsPaids native token CPD.

Angriberen byttede angiveligt omkring 97 millioner CPD-token sammen til en værdi af cirka $368.000 for ETH og overførte derefter midlerne til eksternt ejede konti (EOA) og forskellige krypto-børser, herunder MEXC, WhiteBit og ChangeNOW.

Yderligere analyse af Cyver afslørede yderligere uautoriserede transaktioner involverende BNB (Binance Coin) til en værdi af over $1 million, hvilket bringer det samlede stjålne beløb tæt på $7,5 millioner. Cyver delte detaljer om transaktionerne på de sociale medier, herunder hackerens adresse.

Indtil videre har CoinsPaid ikke frigivet nogen officielle opdateringer eller meddelelser vedrørende sikkerhedsbruddet.

CoinsPaid står overfor den formidable opgave at sikre sin platform og infrastruktur efter to betydelige sikkerhedsbrud inden for seks måneder. Kryptoindustrien, der kæmper med hastigt udviklende trusler, har set vedvarende udfordringer med at sikre betalingsgatewayernes sikkerhed.

Specielt har den berygtede Lazarus Group, en nordkoreansk hacking-organisation, angiveligt opsamlet beholdninger, der overstiger $47 millioner i kryptovaluta, primært bestående af Bitcoin (BTC).

Ifølge en rapport fra den institutionelle krypto-platformudbyder 21.co i oktober 2023 blev der fundet lommebøger, der var knyttet til Lazarus Group, som indeholdt cirka 1.600 Bitcoin, 10.810 Ether (ETH) og 64.490 Binance Coin (BNB). Den samlede værdi af kryptovalutaen i hackergruppens lommebøger blev estimeret til en overvældende $75 millioner på tidspunktet for rapporten.

Top  Super Trump (STRUMP) sprænger alle grænser: Anstieg på over 200 procent imponerer investorerne

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button