AltcoinsBitcoinCardanoDeFiDogecoinEthereum

Ethereum: Det eneste kryptovaluta, der kan blive godkendt til ETF efter Bitcoin, ifølge Bernstein

Wealth management firm Bernstein har antydet, at Ethereum (ETH) muligvis bliver den eneste digitale aktiv efter Bitcoin (BTC) til at sikre en plads ETF.

I et forskningspapir fra den 19. februar diskuterede Bernstein Ethereums fremtidsudsigter i de kommende måneder med hensyn til staking-rewards, mulige institutionelle inflows og godkendelse af en ETF.

Ifølge rapporten kan den førende altcoin blive den eneste anden kryptovaluta med en spot ETF efter Bitcoin. Dette kommer efter at flere firmaer har forsøgt at sikre godkendelse til en spot Ethereum ETF.

Analytikere hos firmaet antyder, at der er en 50 % chance for godkendelse af en ETH ETF inden maj, samtidig med at de tilføjer, at dette er en næsten sikker sandsynlighed inden udgangen af ​​året.

Ligesom Bitcoin er institutionelle investorer interesserede i Ethereum af mange årsager, hovedsageligt på grund af dets store decentraliserede finans (DeFi) økosystem.

Ethereums netværk forbliver det førende smartkontrakt-netværk og tiltrækker et bredt udvalg af decentrale applikationer (dApps).

Bevægelser mod en Ethereum ETF

I år har det digitale aktiemarked set udviklinger, der peger på virksomhedernes øgede interesse for en spot Ethereum ETF.

Efter godkendelsen af Bitcoin-spot ETF’er af Securities and Exchange Commission (SEC) mener analytikere, at ETH er den næste.

Bloomberg-analytiker James Seyffart antydede, at der vil blive truffet en beslutning den 23. maj. Store navne som BlackRock, VanEck, Hashdex og Grayscale søger godkendelse fra SEC.

For nylig sluttede Franklin Templeton sig til kapløbet om en ETH ETF-godkendelse, da flere investorer kigger mod det anden rangerede aktiv. Selvom andre aktiver har registreret store inflows, er godkendelse sandsynligvis kun forbeholdt de to øverste aktiver.

Top  Bereichsgebundener Handel und potenzieller Anstieg der Fremdkapitalkosten: Rückgang von Bitcoin und anderen Kryptowährungen nach geldpolitischer Entscheidung der Federal Reserve

I et nyligt interview udtrykte Cathie Wood, administrerende direktør for ARK Invest, en lignende holdning og sagde, at SEC sandsynligvis ikke vil godkende flere ETF’er udover Bitcoin og Ethereum.

Udover at være den næststørste kryptovaluta skiller Ethereum sig ud med sin proof-of-stake-konsensusmekanisme, der tillader transaktionsvalidering og indtjening af yield ved at staking ETH.

Investorer er opmærksomme på Ethereums vækst

I de seneste måneder har Bitcoins vækst overgået Ethereums, men mange kommentatorer ser stadig optimistisk på ETH’s vækstmuligheder.

En betydelig årsag til Bitcoins massive indgang over ETH er forbundet med ETF-figurerne, så et lignende træk fra kæmpe altcoin kan genantænde en opblussen.

Sidste år forudså institutionelle virksomheder, at Ethereum var det kryptoaktiv med højeste vækstpotentiale. Undersøgelsen blev gennemført, da Ethereum oplevede betydelige udstrømninger på det institutionelle front.

På samme måde viser markedsundersøgelser fra Coinbase, at der opbygges momentum for Ethereum, da flere virksomheder kigger mod en spot ETF. På nuværende tidspunkt handles ETH til 2912 dollars, en vækst på 7,2 % i de sidste syv dage.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button