AltcoinsBitcoinCardanoDeFiDogecoinEthereum

Ethereum dominerer DeFi TVL: Hvorfor stigende transaktioner og institutionelle investeringer driver vækst på Ethereum-netværket

Ethereum og DeFi: En stigning i Total Value Locked (TVL)

Ethereum-netværket har set flere gevinster i de seneste fire måneder, da aktiviteten inden for decentraliseret finans (DeFi) fortsætter med at stige blandt institutionelle investeringer.

Data fra DefiLlama viser en stigende mængde transaktioner omkring DeFi-protokoller, hvilket fører til en stigning i værdier låst på de fleste platforme.

Total Value Locked (TVL) på Ethereum er på $51,3 milliarder med protokoller, der optegner flere indstrømninger. Lido, Maker og EigenLayer forbliver de tre bedste med henholdsvis $32 milliarder, $9,1 milliarder og $9 milliarder i TVL.

Ethereum Dominerer DeFi TVL

På nuværende tidspunkt dominerer Ethereum 60,03% af markedsandelen, mens Tron og Binance Smart Chain kommer næst med 11,6% og 5,5%.

Mens Ethereum voksede med 6% i de sidste syv dage, registrerede Bitcoin et massivt 30% spring i samme periode. Dette peger på det bredere marked som en hovedårsag til en stigende DeFi-landskab.

DeFi-aktiviteter steg fra fjerde kvartal 2023 med massive indstrømninger, der tog markedet ud af bjørnecyklen. Bjørnemarkedet i 2022 skyldtes i høj grad makroøkonomiske faktorer og branchekollapser, der førte til faldende aktivpriser og lave DeFi-volumener. Markedsledere som Bitcoin og Ethereum mistede 55% af deres volumener, mens hele økosystemet kæmpede under vandet.

Aktiviteterne tog fart efter BlackRocks spot-Bitcoin ETF-ansøgning sammen med en fornyet institutionel efterspørgsel på markedet, der tog prisen på BTC over $40.000 i december.

Forventningen om en godkendelse af en spot-BTC ETF af Securities and Exchange Commission (SEC) i USA førte til indstrømninger i institutionelle produkter, der voksede aktiver under forvaltning (AUM) over $67 milliarder.

Top  Ny regulering anbefales for at bekæmpe illegale finansaktiviteter i DeFi sektoren

Mens institutionelle fonde vokser, ser investorer mod at tjene renter gennem flere produkter på flere netværk. Ethereum, som det største smarte kontrakt-blockchain, er blevet en modtager af den nylige markedsløft.

ETF Forventningsnarrativ Driver Handlende

Institutioner har også kigget mod Ethereum, da forhåbningerne om spot-ETF’er bliver fremtrædende efter succesen med Bitcoin. Bitcoin ETF’er har tiltrukket over $5,2 milliarder i indstrømninger med prognoser for mere af flere kommentatorer.

Dette har ført til nye investeringer i ETH markeret som den næste crypto ETF på markedet af store firmaer. Sidste år valgte en gruppe formueforvaltere Ethereum som aktivet med det højeste vækstpotentiale.

Ethereums stake-funktion og undervurderede narrativ på det tidspunkt førte til beslutningen taget af institutionelle handlende.

På samme måde viser en ny markedsrapport fra Coinbase institutionel interesse i Ethereum efter forventningen om en ETF-godkendelse i USA.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button