AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Ethereum ETF Approaching U.S. Market After SEC Recognition

En Ethereum (ETH) spot ETF forventes at nå det amerikanske marked efter flere Bitcoin (BTC) baserede ækvivalenter sandsynligvis bliver godkendt næste uge, ifølge Bloomberg ETF-analytiker James Seyffart.

Under et privat webinar med CryptoQuant torsdag argumenterede analytikeren for, at Securities and Exchange Commission (SEC) stille har anerkendt ETH som en vare i stedet for en sikkerhed, hvilket placerer den i samme reguleringskategori som BTC.

“SEC har godkendt Ethereum futures ETF’erne,” bemærkede Seyffart med henvisning til massegodkendelsen af fonde fra VanEck, ProShares, Bitwise og Valkyrie i august.

Virksomhederne blev inspireret til at ansøge på det tidspunkt efter at have set SEC godkende den første gearede Bitcoin futures ETF i juni. Dette signalerede til markedet, at reguleringsmyndighederne måske nu var villige til at notere crypto-produkter med en højere risikoprofil, såsom Ethereum futures.

“Så igen, vil Gary Gensler ikke eksplicit sige, om Ethereum er en sikkerhed eller en vare, men i deres handling, ved at godkende de Ethereum futures ETF’er, accepterer de implicit de Ethereum futures som futures for råvarer,” forklarede Seyffart.

Skillelinjen er vigtig: råvarer og værdipapirer står over for forskellige regulerings-, skatte- og rapporteringskrav, med større byrder, der kan tilskrives sidstnævnte.

Commodities and Futures Trading Commission (CFTC) – SEC’s søstermarkedregulator – har længe betragtet både BTC og ETH som råvarer.

Til forskel har SEC-formand Gary Gensler længe holdt en stram tale omkring ETH’s klassifikation og været undvigende, når han er blevet udspurgt om emnet.

Det sagt, udelod agenturet at nævne ETH i sine retssager mod Binance og Coinbase sidste år, der navngav dusinvis af andre topkryptoer, herunder Solana (SOL), Cardano (ADA) og Polygon (MATIC) som værdipapirer.

Top  Polkadot (DOT)-Preis gewinnt an Tempo: Positive Aussichten für eine weitere Aufwärtsbewegung

Sandsynligheden for ETF-godkendelse

SEC har også givet få eksplicitte detaljer om, hvorvidt den vil godkende eller afvise Bitcoin spot ETF-ansøgningerne, den har modtaget fra BlackRock, Fidelity, Grayscale og andre, og bemærkede kun, at den laver en “ny vurdering” af sådanne forslag efter at have tabt sin retssag mod Grayscale i august.

Med stigende engagement og diskussion med ansøgere i de seneste måneder tildeler analytikere som Seyffart en 90% sandsynlighed for, at ETF’erne bliver godkendt tidligt næste uge. Ethereum ETF’er er endnu ikke helt garanteret, men SEC vil have svært ved at nægte dem. Han tilføjede:

“Det ville ikke kun være SEC, der gik imod kryptoindustrien. Hvis de kalder Ethereum for en sikkerhed, vil det gå imod deres søsterregulator, CFTC.”

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button